eventonline.be

Eventonline (www.eventonline.be) is al meer dan 12 jaar dé online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeesten.

 

Venues Online en Eventonline zijn de snelste, slimste en leukste resp. venue locator én eventsite op het internet.

Beide fora ogen fris en zijn overzichtelijk gestructureerd. Met de vele en krachtige zoek-, selectie- en voorkeursopties vindt u in geen tijd precies wat u zoekt.
Beide sites worden dagelijks ook geüpdatet en om het rendement van onze adverteerders nog te verhogen, sturen wij regelmatig nieuwsbrieven uit naar 35.000 Belgische klanten. Onze abonnees worden gezien, online en offline.
Eventonline en Venues Online zijn gegroeid vanuit een jarenlange passie voor alles wat met entertainment, unieke locaties en toeleveranciers te maken heeft.

De bezielers achter beide projecten zijn Erik Wood en Olivier Wauters. Al meer dan 12 jaar actief in online marketing en daarmee één van de pioniers op dit vlak in België.
Al hun knowhow en ervaring brengen ze vandaag opnieuw samen in www.mice-magazine.com, de meest complete online news site over de MICE sector.

BESA-leden die nog geen klant zijn van Eventonline genieten een korting van 15% om dat alsnog te worden.

Contacteer vrijblijvend Eventonline voor meer info via info@eventonline.be / info@venues-online.com of Olivier Wauters via 0495826430.