BEA Awards 2019: Speciale voorwaarden voor BESA-leden

BEA Awards 2019: Speciale voorwaarden voor BESA-leden

10% korting voor BESA leden en nieuwe concept voor de 21ste editie.

 

Naar aanleiding van onze samenwerking met de BEA Awards 2019, zijn we verheugd om aan te kondigen dat onze leden 10% korting krijgen op tickets voor deze jaarlijkse sectorbijeenkomst.

Meer nog, voor het eerst in 20 jaar hebben de organisatoren de agentschappen opgeroepen om de leveranciers, die hebben bijgedragen aan de finaleprojecten, zeker niet te vergeten.

De BEA Awards, die dit jaar in het teken staan van het thema 'Share the Spotlight', zullen plaatsvinden in Mechelen, op 27 maart 2019.

Overdag is er eerst de openbare en rechtstreekse voorstelling van de 21 finaleprojecten in Congrescentrum Lamot. In deze fase zal de agentschappen gevraagd worden om ook hun partners te vernoemen, die zo de mogelijkheid krijgen om hun klanten en de projecten waaraan zij hebben bijgedragen, te ondersteunen. Voor anderen is deze dag een geweldige kans om bureaus en corporate event managers te ontmoeten.

Deze dagsessie is helemaal gratis. Om deel uit te maken van het publiek, kan u hier klikken om zo toegang te krijgen tot het registratieplatform en gratis tickets voor overdag te ‘kopen’.

Vanaf 18u00 opent de Nekkerhal zijn deuren voor de traditionele ceremonie met de prijsuitreiking. Deze avond, nog altijd in het teken van 'Share the Spotlight', zet niet alleen de winnende projecten in de kijker, maar ook iedereen die deel uitmaakt van de eventsector: de klanten, de agentschappen en, uiteraard, de leveranciers. De organisatoren (Event Masters en Experience Magazine) hebben eveneens aangekondigd dat inspiratie, networking en innovatie de pijlers van deze avond zullen vormen.

Om te genieten van de 10% korting die wordt toegekend aan BESA-leden, surft u naar www.beaawards2019.eventsite.be en gebruikt u de code BEA2019B-ESA wanneer u uw tickets aankoopt.

Informatie & Tickets: www.bea-awards.eu