Nieuwe National B2B manager bij Kinepolis Business

Nieuwe National B2B manager bij Kinepolis Business

Vanaf begin juni volgt Bart Gees Emmanuel Rutsaert op als National B2B Manager bij Kinepolis Business

Bart Gees (43) is de naam van de nieuwe National B2B Manager bij Kinepolis Business.

Zijn interesse voor sales en marketing was altijd al een rode draad in zijn leven, te beginnen bij zijn studies en zijn eerste stappen in de sector van Fast-Moving Consumer Goods. Een goede leerschool, zo blijkt.

Bart Gees: “Kinepolis Business is een sexy en boeiend product. In het verleden heb ik vaak ‘below the line’ gewerkt langs de merken-zijde, nu wil ik graag volop meewerken aan het bouwen van merken en het doen groeien van de merkbekendheid van onze partners. Tegelijkertijd zie ik ook een mooie uitdaging in het verder uitbouwen van een bekend merk zoals Kinepolis Business als dé partner voor events en brand activation in de ruimste zin.”

“Ik zie mijn nieuwe funktie vooral als het verkopen van een aantrekkelijk product aan bedrijven, marketingplannen opzetten en allerlei activaties organiseren samen met partners.

Leuke klanten- en personeelsevents, creatieve advertising-kansen, bioscooptickets in cadeauverpakkingen, geef toe, er zijn minder boeiende producten om aan de man te brengen. Dit kunnen realiseren met een jong en dynamisch team en verder bijdragen aan de groei van Kinepolis… Ik zie het helemaal zitten!”

Veel succes, Bart !

https://business.kinepolis.be/blog/nieuwe-national-b2b-manager-bij-kinepolis-business-is-bart-gees