Nieuwe werkgroep Event People

Nieuwe werkgroep Event People

Eerste contact vergadering dinsdag 28 november in Brussels Expo : Join Us !

Gezien de aanhoudende gekende problematieken in de sector van event security, de onduidelijkheden in de bestaande en aankomende wetgeving zal BESA in samenspraak met enkele bestaande vergunde ondernemingen die lid zijn een nieuwe werkgroep oprichten.

Deze werkgroep genaamd 'Event People' zal primair ondernemingen herbergen die vergund zijn en een aanzienlijk aandeel van hun opdrachten in de event sector uitvoeren.

Het is verder de intentie om binnen deze werkgroep een juridisch platform uit te bouwen waar de willekeur en onevenredige toepassing van de wetgeving door de Directie Private Veiligheid verenigd wordt. Vanuit de beroepsfederatie zal dit dan ook aan onze regelgevende overheid overgemaakt worden om tot sluitende en evenredige eindresultaten te komen.

Verder is het ook de intentie om in alle gerelateerde commissies bij de Directie Private Veiligheid afvaardigingen vanuit BESA te voorzien. Deze afvaardigingen zullen vanzelfsprekend gebeuren vanuit de betrokken en willige aangesloten leden.

Wij organiseren in deze al een 1ste kennismaking dinsdag 28 november van 14u00 tem 17u00 in Brussels Expo waar open vragen kunnen geformuleerd worden en de basis van de werkgroep zal ontstaan.

Wij hopen in deze op uw toewijding zodat eindelijk onze niet te onderschatten sector van event security een klankbord naar De Directie Private Veiligheid kan uitbouwen.

Adres : Brussels Expo Belgicaplein, 1 - 1020 Brussels (meer info aan de receptie) 

Inschrijven (€ gratis/per deelnemer)