Yes, the Belgian Event Suppliers can !

Yes, the Belgian Event Suppliers can !

Het werd een zeer interessante en boeiende avond voor de 30 personen die ons evenement « Yes The belgian Event suppliers can ! » hebben bijgewoond, op 22 maart laatstleden op de site van de Munt in Tour & Taxis.

Interessant, want de uiteenzettingen van Veldeman, Stageco, G4S, The Powershop, Stalenrijplaten.be en The Safe Group lieten toe om telkens de omvang van de opdracht en de talrijke op te lossen problemen te ontdekken binnen een zeer, zeer strakke timing.

Alles werd zeer goed geïllustreerd door een gepersonaliseerd en zeer compleet bezoek, georganiseerd door het team van de Munt (Frankie Goethals, Carl Vanginderhuysen en Roel Proesmans) : per groep van 10 personen konden de deelnemers alle hoeken en gaten ontdekken van dit mooi staaltje vakkennis van onze leden, waarbij iedereen vragen mocht stellen en men de technische details « live » kon ontdekken.

De avond werd afgesloten met een zeer angename « Food&drink », voor een moment van ontmoetingen en uitwisselingen.

In dat opzicht waren we blij dat we vier nieuwe leden mochten verwelkomen : Stalenrijplaten.be (Golden member), Step in Live en The Safe Group (Regular Member) en het sympathieke team van Taste-Eat (Regular member) dat met grote zorg het walking-dinner had voorbereid.

Ook nu stond het evenement natuurlijk ook weer open voor niet-leden : zo hebben wij kennis kunnen maken met de vertegenwoordigers van Phlippo, Lenaerts Bloomaerts, Crewbooking en Dresscoat.

Bedankt aan onze sprekers, alle aanwezige leden, aan Valentino en Taste Eat voor het aangename moment en aan het team van de Munt voor zijn beschikbaarheid en zijn enthousiasme.