Workshop Radiocommunicatie (Walkies4Event) 08/02/2019

Workshop Radiocommunicatie (Walkies4Event) 08/02/2019

Altijd al meer willen weten over het gebruik van walkie talkies?

Deze workshops worden steeds gegeven door Dieter Jacobs die, na meer dan 25 jaar ervaring in verhuur en verkoop van walkie talkies, expert is op vlak van radioprocedures. Dankzij de theoretische uitleg en de praktische oefeningen krijg je tijdens deze opleiding een kleine onderdompeling in de wereld van radiocommunicatie.

Hoe gebruik ik mijn walkietalkies efficiënt?

Welk type walkietalkie heb ik nodig?

Hoe kan met walkietalkies grotere afstanden overbruggen?

Welke mogelijkheden biedt radiocommunicatie?

Hoe stel ik een kanalenplan op?

Hoe zitten zendvergunningen in elkaar?

Wat is het belang van dispatching?

Zit je met één van de bovenstaande vragen? Neem dan zeker deel aan onze opleiding radiocommunicatie en krijg een uitgebreid antwoord op al jouw vragen.

Onze zaakvoerder en radiocommunicatiespecialist, Dieter Jacobs, leidt je in slechts 3 uurtjes rond in deze boeiende wereld. Tijdens de opleiding starten we met een visuele PowerPoint-presentatie waarin Dieter de werking van radiocommunicatie en alles daarrond toelicht. Vervolgens kunnen de deelnemers via praktische oefeningen het besprokene meteen aan den lijve ondervinden en uitproberen.

Wees in staat zelf je communicatie-uitdaging op te lossen

Na het bijwonen van deze opleiding kan je dus zelf perfect inschatten hoe huidige communicatie-uitdagingen met welke middelen op te lossen zijn. Doordat we via het principe 'Train the trainer' werken ben je na deze opleiding ook in staat om de werking van radiocommunicatie aan je collega's toe te lichten.

Volgende opleidingsmoment : Vrijdag 8 februari 2019 tussen 9u en 12u30 in Kontich

Inschrijving formulier...