Worksafe: een onmisbare beurs voor preventie en welzijn op het werk – 22-23/03

Afspraak op 22 en 23 maart in Antwerp Expo voor Worksafe, dé beurs voor veiligheid op het werk. Dankzij de 120 exposanten en de interessante masterclasses krijg je tonnen inspiratie en nieuwe inzichten over (brand)veiligheid, ergonomie, burn-out, arbeidsongevallen en meer.

Het is ondertussen al 4 jaar geleden dat Worksafe, het grootste trefpunt voor preventieadviseurs, leden CPBW, ergonomen, enz. … plaats vond. Sindsdien is er heel wat veranderd op vlak van gezondheid, welzijn & veiligheid op het werk. Hoog tijd dus om de vinger weer eens aan de pols te houden!

Op 22 & 23 maart 2023 ben je welkom in Antwerp Expo voor twee goedgevulde dagen met interessante lezingen, demo’s en netwerking in een professionele én gezellige sfeer. 120 experten en exposanten in gezondheid, (brand)veiligheid en welzijn op het werk zorgen voor tonnen innovatie & inspiratie. En dankzij de georganiseerde Masterclasses (met aanwezigheidsattest) krijgt je kennis een essentiële update en verwerf je inzichten in nieuwe trends. Zo leer je bij van gerenommeerde sprekers over topics zoals (brand)veiligheid, ergonomie, burn-out, arbeidsongevallen en meer.

Meer info & inschrijven kan via https://www.worksafe.be/nl/

Praktische info:

  • Woensdag 22 en donderdag 23 maart 2023 van 9u30 tot 17u00. Afterdrink op woensdag vanaf 16u30.
  • Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen.
  • Bezoek aan de beurs is gratis, maar je moet je wel registreren. Je ticket is ook geldig voor een bezoek aan Maintenance en M+R.
  • De prijs voor een Masterclass (voor- of namiddag, inclusief parking, VIP-lunch & aanwezigheidsattest) bedraagt 115 EUR exclusief BTW (early bird tarief tot en met 14/03). Vanaf 15/03 betaal je 145 EUR exclusief BTW. Inschrijven voor de Masterclasses kan je hier: https://www.worksafe.be/nl/masterclasses/