Welkom op de WILM Crewlist!

De technische kant van de eventindustrie bllijft vooralsnog een mannenzaak. Daar wil WILM – Women In Live Music – iets aan doen. Ken jij een bedrijf of artiest die op zoek is naar een diverser team? Stuur ze dan naar de WILM Crewlist!

Tot op de dag van vandaag vormen vrouwen slechts een klein percentage van wie actief is in de live muziekindustrie. Daar wil WILM – Women In Live Music – verandering in brengen. WILM is een Europees platform en online community voor vrouwen die achter de schermen werken in de live muziek: geluidstechnici, tour managers, lighting designers, riggers, backliners, stage managers, stagehands enz. …

Eén van de tools waarmee WILM meer diversiteit wil brengen in de live industrie is hun Crew List, een online database met professionele vrouwen uit heel Europa in verschillende functies binnen de live muziekindustrie. Tourmanager, Backline Tech, Garderobe assistent nodig? Je vindt ze hier! Je kan in de database zoeken op functieomschrijving of locatie. Als je contact wilt opnemen met iemand op deze lijst, stuur dan een e-mail naar: info@womeninlivemusic.eu en WILM brengt je in contact.

Dames, meld je dus zeker aan voor de WILM Crewlist! Dat kost slechts 20 EUR per jaar. Je krijgt er bovendien ook nog gratis toegang tot alle WILM events in Europa bij en kortingen bij een aantal partners. En het allerbelangrijkste: je steunt hun werk voor een meer diverse backstage.