Welkom in onze BESA familie!

We laten je graag kennismaken met een aantal van onze nieuwe leden. Welkom Guillaume Taens (Multitool Events), Corentin Van Ingh (VNH Events) en Ine Figeys (Co-Motion). Welkom in onze diverse BESA familie!

Guillaume Taens (Multitool Events) – Luik / Freelance member

Als specialist in event, technical & facility management met meer dan 15 jaar ervaring doet Multitool doet zijn naam eer aan. Je kan bij Guillaume Taen terecht voor ondersteuning op maat op het gebied van algemene planning en logistiek, technisch en facility management voor alle types van events.

Je kan Guillaume bereiken via https://www.multitool.events/

Corentin Van Ingh (VNH Events) – Brussel / Freelance member

Bruiloften, verjaardagsfeesten, feestelijke avonden, concerten, shows, seminars, beurzen … Organiseer je een feest in Wallonië of Brussel, dan kan Corentin Van Ingh je helpen met de huur van technisch materiaal geluid-licht-video, het boeken van een goede DJ of de algemene productie van je event.

Je kan Corentin bereiken via https://www.vnh-events.com/

Ine Figeys (Co-Motion Agency) – Kortenberg / Freelance member

Heb je enthousiaste mensen nodig om te assisteren op een beursstand, nieuwe producten te samplen, het onthaal te doen op een event, enz. …? Dan ben je bij Ine Figeys aan het juiste adres. Co-Motion werkt met een vaste groep bedienden en studenten die multifunctioneel kunnen worden ingezet, met de juiste man/vrouw/x op de juiste plaats.

Je kan Ine bereiken via http://www.co-motion.be/

Photo by Artem Bryzgalov on Unsplash