Wat zeggen onze leden: Microson

Wat zeggen onze leden: Microson

donderdag 30 juni 2022

Met veel plezier geven we het woord aan Christian Dewaet, medezaakvoerder van Microson, een grote Belgische speler in de wereld van de simultaanvertaling.

Per jaar verzorgen wij meer dan 1.500 congressen, werkvergaderingen en andere evenementen voor onze klanten. Wij zijn met onze tijd meegegaan qua innovatieve technologieën en bieden nu video conferencing en live streaming oplossingen voor kleine en grote groepen. Dankzij die nieuwe technologieën kunnen we onze klanten nu het comfort van simultaanvertaling bieden met echte professionele tolken, maar vanuit een vergaderzaal op kantoor, thuis, of waar ook ter wereld. Wij kunnen voor alle apparatuur zorgen tijdens fysieke, virtuele of hybride vergaderingen: cabines voor de tolken, infraroodstraling in de zaal en koptelefoons voor de deelnemers, of een videoconferencing platform waarin die apparatuur ingebed zit. Wij kunnen ook helpen tolken te vinden met de juiste talen voor het aanwezige publiek. Microson is een bedrijf op mensenmaat, niet te klein en niet te groot. Dit laat ons toe je een gepersonaliseerde begeleiding aan te bieden. Vandaar ons motto: Small enough to care, large enough to... make it happen.

Wij zijn aangesloten bij BESA als technische leverancier van congressen en events en als dusdanig willen we aansluiting vinden bij mensen die dezelfde activiteit uitoefenen en dezelfde interesses delen. Ook de dialoog met die partners binnen mijn vakgebied dat aansluit bij de eventwereld is heel belangrijk. In mijn 35-jarige carrière heb ik enorm veel mensen leren kennen en het zou interessant zijn om hen in een andere context te zien of terug te zien.

We zouden BESA kunnen gebruiken als een platform voor uitwisseling van ideeën, netwerking, om mooie potentiële synergieën te vinden. Een constructieve uitwisseling rond onze ervaringen en oplossingen binnen ons vakgebied.

Voor mij betekent BESA enerzijds de lobby van de evenementenindustrie in België, de stem van de sector naar de politiek toe, en anderzijds een bron van nuttige informatie voor onze sector. Ik hou mezelf op de hoogte via de website van BESA - heel goed gedaan trouwens -, de newsletters en de sociale media. Ik volg o.a. alles wat betreft het paritair comité specifiek voor onze sector en de evolutie van de NACE codes.

Een federatie als BESA lijkt me dus meer dan nuttig, dat is ook bewezen deze laatste maanden.

Christian Dewaet, Medezaakvoerder Microson

---

Microson is een toonaangevende Belgische leverancier van apparatuur & diensten voor simultaanvertaling met 40 jaar ervaring. 

Meer info: www.microson.be

Ander nieuws

image
The Tall Ships Races Antwerp 2022: een schitterend succes!

9 augustus, 2022

Van 22 tot en met 25 juli hielden The Tall Ships Races al voor de zevende k...
image
Uitnodiging 08/09/22: kom met je collega’s uit de sector genieten van onze BESA After Summer Drink!

4 augustus, 2022

Na de drukke zomer is het tijd om even stoom af te laten samen met vrienden...
image
BESA recruteert: stel je kandidaat voor het dagelijks bestuur!

2 augustus, 2022

Bij deze een warme oproep naar iedereen die zin heeft om mee de schouders t...
image
Uitnodiging: Febelux Connecting Day - 24/08

28 juli, 2022

Onze collega's van Febelux nodigen je graag uit op hun Connecting Day op 24...
image
Wie zomer zegt, zegt vakantie(werk)

26 juli, 2022

De festivalzomer zorgt ook voor een piek aan jobs voor studenten die tijden...
image
Corona is niet weg: aandacht voor de basis hygiënemaatregelen

19 juli, 2022

De overheid krijgt de laatste tijd klachten van mensen die besmet raakten m...
image
De eerste nieuwsbrief van de Event Confederation is er!

15 juli, 2022

In de allereerste nieuwsbrief van de Event Confederation, waar BESA ook dee...
image
Zomerhitte op de job: beschermende maatregelen

14 juli, 2022

Volgende week worden in ons land recordtemperaturen verwacht tot soms zelfs...