Vierde bevraging over de impact van de coronacrisis op de eventsector

Om te peilen naar de impact van de coronacrisis op de eventsector wordt voor de vierde keer aan alle event professionals in België gevraagd om een vragenlijst in te vullen.

Om de impact van de coronacrisis op de eventsector in kaart te brengen vraagt het Expertisecentrum Publieke Impact van de Karel de Grote Hogeschool opnieuw aan alle event professionals in België om een vragenlijst in te vullen.

Deze enquête is een initiatief van het expertisecentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool en de Belgische eventfederaties, waaronder BESA, met de steun van Toerisme Vlaanderen en EventFlanders.

Vul hier de enquête in.

Met deze vragenlijst wil men een vinger aan de pols houden over de toestand van onze sector, zodat toekomstige relancestrategieën hierop kunnen worden afgestemd. Hoe meer mensen de enquête invullen, hoe beter de impact van de coronacrisis op de eventsector in kaart kan worden gebracht. De input van iedereen die werkzaam is in de eventsector is dus nodig om aan de overheid te tonen dat deze crisis ons nog altijd midscheeps treft en dat  er steun nodig is.

Die tien minuutjes van je tijd zijn dus van cruciaal belang.

De resultaten van de vorige bevragingen vind je hier: https://www.publiekeimpact.be/impactcoronacrisis

—Photo by Markus Spiske on Unsplash