UITNODIGING! BESA Nieuwjaarsreceptie & nocturne Autosalon – 20/01

Work hard, play hard! We combineren beide tijdens onze Nieuwjaarsdrink op 20 januari. We kiezen eerst een nieuwe Raad van Bestuur tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering en eindigen met een gratis bezoek aan het Autosalon. Je komt toch ook?

Een nieuw jaar dient zich aan en dus nodigen we je graag uit voor onze nieuwjaarsdrink  op 20 januari. Place to be is de iconische Cinédoc-zaal van Brussels Expo.

We beginnen de feestelijke avond om 16u00 met een Bijzondere Algemene Vergadering waarop de nieuwe Raad van Bestuur wordt verkozen, gevolgd door onze nieuwjaarsreceptie. Op datzelfde moment vindt in Brussels Expo het Autosalon 2023 plaats. De Brussels Motor Show viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en als nieuwjaarscadeautje kan je aansluitend op onze nieuwjaarsdrink gratis een bezoekje brengen aan het salon.

Kom jij mee het glas heffen op het nieuwe jaar? Vergeet je dan zeker niet uiterlijk 18/01 te registreren! Dat kan via deze link: https://shop.b-esa.be/nl/product-categorie/tickets/

Wanneer

Vrijdag 20 januari 2023 van 15u30 tot 22u00

  • 15u30: Ontvangst
  • 16u00: Bijzondere Algemene Vergadering
  • 17u00: Start BESA Nieuwjaarsreceptie
  • 19u00: Gratis bezoek Autosalon (nocturne)
  • 22u00: Einde nocturne Autosalon

Waar

Brussels Expo – zaal Cinedoc (in het administratief gebouw/Paleis 2 naast het Eeuwfeestpaleis/Paleis 5), Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Aansluitend: nocturne Autosalon.

Elk BESA lid dat aanwezig is op de Nieuwjaarsreceptie ontvangt 2 gratis tickets. Extra tickets zijn verkrijgbaar via de BESA webshop aan de speciale BESA ticketprijs van 10 EUR in plaats van 15 EUR.

Photo by Kateryna Hliznitsova on Unsplash