Sterke mediapartnerships: ook voor jou!

BESA heeft een goede relatie met de vakpers en die goede relatie delen we graag met onze leden. Zo kan je je BESA lidmaatschap verzilveren met een fijne korting bij onze mediapartners!

BESA heeft een goede relatie met de vakpers, getuige het media partnership dat we hebben met vier van de belangrijkste eventmedia die ons land rijk is:

  • eventnews.be, de portaalwebsite van Experience Magazine
  • eventonline.be, al meer dan 12 jaar dé online evenementengids voor de organisatie van bedrijfs- en privéfeest
  • eventplanner.be, de grootste community voor eventplanners in België én Nederland
  • Rendevenement, de inspiratiebron voor experience marketing

Het doet ons bijzonder veel plezier om aan te kondigen dat de goede relatie die we met onze mediapartners hebben zich ook vertaalt in een speciaal aanbod voor onze leden! Als lid van BESA krijg je bij aankoop van advertentieruimte immers een mooie korting van 10 tot 20%. Meer details hierover vind je hier: https://b-esa.be/nl/leden-voordelen.

Bereik 20.000 beslissingsnemers met RendEvenement!

Met RendEvenement beschik je over een uniek platform om online te communiceren met 20.000 zaakvoerders en verantwoordelijken voor marketing & communicatie, events, meetings en beursdeelnames. Die werden zorgvuldig geselecteerd uit de lezers en adverteerders van Professional Media Group, de uitgever van RendEvenement. Deze uitgeverij is met 33 vaktitels actief in de sectoren retail, bouw en industrie. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om in het najaar aanwezig te zijn in de print special met als thema ‘Event Solutions’. Dit steeds volgens een 1 + 1 deal.

eventplanner.be helpt eventsector heropbouwen!

Langzaam groeit de hoop dat er licht aan het einde van deze donkere tijden schijnt. Live evenementen, ons vak, we missen ze zo! We zijn niet alleen een prachtige sector, maar ook een krachtige sector. Eentje met volhouders, doorzetters, creatievelingen.

eventplanner.be stelt haar technologie- en marketingtools helemaal gratis* ter beschikking tijdens de heropbouw van de sector. Concreet krijg je 6 maanden lang een premium bedrijfspagina. Zo vinden 125.000 opdrachtgevers en organisatoren makkelijk de weg naar je bedrijf. Via posts kun je updates, cases en nieuwe initiatieven met de eventplanner.be delen. Communiceren is nu belangrijker dan ooit. Samen sterk!

Ga naar https://www.eventplanner.be/adverteren/ en gebruik de voucher code ‘REBUILD’. Heb je al een gratis bedrijfspagina? Dan log je in en upgrade je je pagina met de code. Heb je al een premium pagina? Dan kreeg je van al 250 euro aan credits om je posts te boosten.

* Het abonnement dat je aanmaakt, kun je op elk moment stopzetten als je dat wilt. Stoppen kan zelfs voor de eerste verlenging zodat je helemaal niets betaalt, zet hiervoor wel zelf even een reminder in je agenda.

Wees aanwezig op de MICE markt met Eventonline!

Eventonline verzamelt het meest complete aanbod van locaties, agencies, toeleveranciers en meer. Bezoekers van Eventonline zijn zeer doelgericht op zoek naar informatie. Je oogst als bedrijf wat je met je aanwezigheid op Eventonline hebt gezaaid. Deze bezoekers zijn 1 op 1 geïnteresseerde bezoekers, bedrijven die doelgericht zochten en niet ‘per ongeluk’ op de site terechtkomen.

Kiezen voor een samenwerking met Eventonline is kiezen om aanwezig te zijn op de MICE markt en niet op de particulierenmarkt. Om aan bedrijven te laten zien hoe jullie werken. Adverteren bij Eventonline is niet enkel adverteren op Eventonline maar is veel meer dan dat. Deze site is een sterke marketingtool die zorgt voor de juiste incoming traffic. 

Behalve Eventonline zelf is er ook nog het sterke communicatieluik. Stel je tools voor om elke dag van het jaar aan jullie target te communiceren. Dat je aan storytelling kan doen, top-of-mind worden aan het publiek dat op termijn events moet organiseren.  Die tools zijn er met www.mice-magazine.com. Met deze digitale krant die elke dag met nieuws over de sector/klanten wordt aangevuld kan iedereen die te maken heeft met de sector op een interactieve manier alles ontdekken.

Experience & Eventnews: dé inspirerende mediakanalen voor Live Communicatie en Eventmarketing in België!

Experience magazine en Eventnews brengen al ruim 20 jaar informatie, innovatie en inspiratie naar onze sector. Hun tweetalige mediakanalen bereiken organisatoren en beslissingsnemers uit beide landsdelen. De unieke combinatie van inspirerende, technische content en relevante productinformatie helpt de lezers om de juiste keuzes te maken bij de organisatie van een event.

Dankzij de publicatie van boeiende artikels, interviews, cases, opiniestukken, innovaties en productinformatie, brengen ze de sector en zijn (potentiële) klanten op de hoogte van wat er leeft! Of het nu gaat om korte, snelle communicatie via de Eventnews-nieuwsbrieven of diepgaande reportages in het papieren magazine Experience, de mogelijkheden zijn legio om de lezers te informeren over jullie activiteiten en producten.

Samen bezorgen beide media een uniek netwerkplatform in de België: de Belgian Event Awards.

Photo by Austrian National Library on Unsplash