#restartMICE nodigt uit: Ronde Tafel 22/12

Ben jij actief in de B2B of institutionele live sector? Dan ben je welkom op de maandelijkse tweetalige #restartMICE Ronde Tafels. De volgende editie is gepland op woensdag 22/12.

#restartMICE werd door spelers in de MICE-evenementensector (meetings, incentives, conferences, exhibitions & events) opgericht om elkaar en hun collega’s te steunen tijdens de Covid-crisis. Daarnaast hebben ze als doel om aan de overheid de specifieke kenmerken en noden van de MICE-business te laten begrijpen zodat die ook perspectief kan geven in plaats van het jojobeleid van nu.

Maandelijks worden er Ronde Tafels georganiseerd waarin spelers uit de sector samenkomen om te praten en kennis te delen over een thema dat iedereen aanbelangt. De Ronde Tafels zijn toegankelijk voor iedereen in de B2B- en institutionele live-sector. De volgende editie wordt georganiseerd op woensdag  22 december om 14u00.

Wil je hier graag aan deelnemen, klik dan hier: https://www.linkedin.com/events/tableronderestartmice6873973184480206848/

Meer info over het #restartMICE initiatief vind je op hun website: https://www.restartmice.be/NL/index.html.