Ontvang je klanten op de gezamenlijke BESA-stand op Festivak 2023!

Op 22 en 23 november zien we de Belgische eventscene weer verzameld tijdens Festivak in de Nekkerhal in Mechelen. BESA doet natuurlijk ook mee: kom onze leden ontdekken op stand 200! Wil je graag een eigen plekje op de stand, dan kan dat ook.

Al ruim 25 jaar komt de Belgische eventwereld bij elkaar op Festivak om met (nieuwe) leveranciers in contact te komen, inspiratie en kennis op te doen en oplossingen te vinden voor een succesvol event. Het is dan ook een vast rendez-vous voor de Belgische eventprofessionals. Dit jaar wordt het event georganiseerd op 22 en 23 november 2023 in de Nekkerhal in Mechelen.

BESA is partner van dit evenement. We hebben beslist om echter méér te zijn dan een logo op de affiche en ook fysiek aanwezig te zijn op het evenement, met een eigen stand. Je bent dus meer dan welkom om ons te bezoeken op stand 200! Een eerste preview vind je hieronder.

Die stand is echter meer dan enkel de BESA-stand. Al onze leden worden er naar voor geschoven, maar bedrijven die dat wensen kunnen ook een eigen gepersonaliseerde plek reserveren waar ze geïnteresseerden kunnen ontvangen. Er zijn een 10-tal plaatsen beschikbaar. Wil jij graag zo’n eigen plekje voor je bedrijf, aarzel dan zeker niet om Petra te contacteren om te horen wat de mogelijkheden en de voorwaarden zijn!

Festivak is natuurlijk méér dan alleen een goed gevulde beursvloer met interessante deelnemers. Ook het inhoudelijke programma is elk jaar opnieuw de moeite waard met interessante sprekers en thematours rond de hot topics van het moment. Die tours eindigen overigens allemaal op de BESA-stand. Meteen de gelegenheid om potentiële klanten te ontmoeten met een hapje en een drankje, iets dat op de andere standen niet is toegelaten. Je hoort het al, deelname aan de gezamenlijke BESA-stand is een win-win voor iedereen!

Wat zijn de voordelen:

  • waar voor je geld: méér impact voor een minimale investering
  • mogelijkheid om je gasten te ontvangen met een hapje & drankje (niet toegelaten op andere stands)
  • onderdeel van de vaste Festivak thema-parcours

Contacteer Petra voor meer informatie over de deelname van jouw bedrijf aan de gezamenlijke BESA-stand.

Meer informatie over Festivak vind je hier: https://www.festivak.be/nl. Inschrijven als bezoeker is gratis.