Nieuwsbrief 11/22

Heb je onze nieuwsbrief van november niet in je mailbox gekregen? Lees hem dan hier.

Beste Event Supplier,

Met het vallen van de bladeren komt ook het einde van dit eerste post-corona jaar in zicht. We mogen zeggen dat het een goed jaar is geweest, met een overvolle agenda en een hele waaier aan concerten, festivals, tentoonstellingen enz. … maar ook corporate events, congressen en beurzen. Het publiek had er duidelijk zin in en wij ook! Toch blijft het nog even opletten want de war on talent is nog niet gestreden en het is nog even afwachten of de coronacijfers alsnog bokkensprongen gaan maken of niet. Laat dat ons echter niet weerhouden om samen voluit het beste van onszelf te geven en schitterende evenementen te blijven neerzetten.

Nu het systeem van de flexi-jobs ook naar de eventsector wordt uitgebreid, kan dat alvast de druk wat verlichten.Het brengt meteen ook het dossier van ons eigen paritair comité in een stroomversnelling. We zijn er nog niet, de weg is nog lang, maar met de hulp van onze eventbedrijven wordt dat eigen PC nu eindelijk concreet! 

Ondertussen wensen we jou en je medewerkers, collega's en familie een fijne herfst toe. Geniet ervan en maak er een fantastisch najaar van.

Het BESA team

De rest van de nieuwsbrief kan je HIER lezen.

Ben je nog niet geabonneerd maar wil je de nieuwsbrief toch graag in je mailbox krijgen, laat dan HIER je gegevens achter.

Heb je als BESA lid een nieuwtje dat je graag wil delen met de collega’s, aarzel dan niet om ons dat te laten weten!

De vorige edities van onze nieuwsbrief vind je in het archief op onze website: https://b-esa.be/nl/nieuws/newsletter-archief

Photo by Jeremy Thomas on Unsplash