BESA-leden aanwezig op het Wereld Kampioenschap voetbal

BESA-leden aanwezig op het Wereld Kampioenschap voetbal

België staat niet alleen gekend om zijn fantastische voetballers, maar ook om zijn jarenlange ervaring en expertise in de eventsector. Dat enkele van onze BESA-leden dan ook niet mochten ontbreken op het WK is hiervan een logisch gevolg. 

Veldeman en The Powershop leveren in Rusland apparatuur en personeel als technische ondersteuning.

Tenten van Veldeman

 Veldeman is de specialist in het overdekken van allerhande locaties met  hoogwaardige en betrouwbare zeilstructuren. Dat deden ze dus ook in Rusland. Samen met hun Russische klant leverden ze drie tentstructuren van samen zo’n 8000 m². Je vindt ze aan het Luzhniki-stadion in Moskou waar ze gebruikt worden voor opslag, catering en hospitality. Na het WK worden twee van deze structuren omgebouwd tot permanente sporthal voor tennis, voetbal en multisport.

Veldeman heeft daarnaast ook een eigen WK-campagne gelanceerd. Vijf klanten van over de hele wereld dagen het bedrijf uit tot een aartsmoeilijke opdracht. KRC Genk nodigt hen bijvoorbeeld uit tot latje trap. Volg deze leuke actie via hun website en sociale media.

 

Stroom dankzij The Powershop

The Powershop zorgt dan weer voor stroom op ieder event. Samen met de andere partners van Event Power Group verzorgen ze in Rusland de stroomvoorziening van de volledige broadcasting in 6 van de 12 stadions. Ook het Internationale Broadcasting Center in Moskou, het grote datacenter zeg maar, voorzien zij van stroom. Een uiterst belangrijke taak dus! Dankzij hen krijgen we de Rode Duivels tot in onze huiskamer.

Hun laatste project in Moskou? Een tijdelijk studiocomplex bouwen met uitzicht op het Kremlin, de Pokrovkathedraal en het mausoleum van Stalin. Dat wordt a studio with a view dus! En een beetje België in het hartje van Moskou.