Voor en door Event Suppliers : het Meet the Members-event  

Voor en door Event Suppliers : het Meet the Members-event   

De eerste editie van het nieuwe initiatief Meet the Members vond plaats op 8 mei bij ShowTex in Zwijndrecht. Een geslaagde eerste editie met meer dan 50 enthousiaste deelnemers. Maar wat hield deze nieuwe netwerkavond nu precies in?

Met Meet the Members willen we telkens een all-in-one evenement organiseren. Dit event gaat telkens door bij een Golden lid en dit kan in alle regio’s van België zijn. Op een dag kan je onder een dak terecht voor verschillende infosessies, georganiseerd voor en door Belgische Event Suppliers.

Zo’n avond start met een opleiding, specifiek gericht op onze sector. Dit kan gaan over veiligheid, preventie, wetgeving… Daarna komt een gastspreker vertellen over de allernieuwste snufjes en technologieën in ons vakgebied. Bij ShowTex kwamen we tijdens een interactieve demonstratie bijvoorbeeld te weten hoe je special effects projecteert op gaasdoeken en andere alternatieve materialen. Dit werd aangevuld met een praktijkgerichte presentatie van een gastspreker. De avond sluiten we altijd af met een netwerkmoment tijdens een mini-expo met Event Suppliers uit de regio.

Deze mini-expo geeft je als BESA-lid de mogelijkheid om je activiteiten voor te stellen en creatieve ideeën en lopende projecten met elkaar uit te wisselen. Bij onze eerste editie waren volgende Event Suppliers uit de regio Antwerpen aanwezig: AS Technology, DB video, Heavy Logistics, The Frontline Cy, Protection-Unit, TripleM, Walkies4events, Wouters Nick,… We hebben een topsamenwerking achter de rug met het team van ShowTex. Er was zelfs de mogelijkheid om een bedrijfsbezoek te volgen na afloop. We kregen een unieke blik achter de schermen van dit succesvolle bedrijf.

Save the date

 Wil je er de volgende keer ook graag bij zijn? Zet dan alvast woensdag 24 oktober met stip in je agenda. Dan vindt de tweede editie van Meet the Members plaats @ Stageco in Tildonk. See you there!