Nieuw bloed (of toch bijna) bij BESA: welkom Ilse!

Nieuw bloed (of toch bijna) bij BESA: welkom Ilse!

woensdag 12 januari 2022

Het doet ons bijzonder veel plezier om Ilse Organe te verwekomen als nieuwe contactpersoon voor (potentiële) leden binnen BESA. We geven haar graag het woord om zichzelf aan jullie voor te stellen.

Ik maak graag de tijd om me kort voor te stellen als nieuwe medewerker binnen BESA: Ilse Organe, 44 jaar oud en in de eerste plaats mama van een aankomende puber van 11 jaar, Felix.

Daarnaast gedreven zaakvoerder van Organdipity, mijn eigen bedrijfje waar ik 3,5 jaar geleden een bocht mee nam en het bedrijfsleven zoals ik het kende vaarwel zei. Na 18 jaar in de grotere structuren (Telenet, Manpower, G4S), waar ik heel veel leerde, voelde ik dat ik meer voldoening zou vinden in een verhaal waar ik zelf de enige penhouder ben. En dat gaat goed.

Ik was al enige tijd zelfstandige in bijberoep (events) en maakte voor de voltijdse activiteit een combinatie tussen events en consultancy in de domeinen waar ik door de jaren van ging houden en goed in werd (Change, Sales, People).

Op mijn pad maakte ik tijdens het G4S tijdperk ook kennis met BESA. Ik werd lid en later stond ik ook mee aan de doopvont van de werkgroep Event Security. Mijn toenmalige werkgever vond het echter niet zo fijn dat ik ambassadeur werd van deze werkgroep (het verhaal van de groten en de kleintjes). Ik deed dus noodgedwongen een stap terug.

De werking van BESA, het overkoepelende werk voor de sector, het inzicht dat ik met de jaren kreeg in wat de doelstellingen zijn, enz. ... bleven mij wel triggeren. Ik hield dus altijd contact met de werkgroep Event Security.

Ik wil nu graag een rol spelen in het aantrekken van nieuwe leden en zeker ook bestaande leden aan boord houden, en dat zowel in Vlaanderen als in Brussel en Wallonië. Bedrijven en zaakvoerders binnen de sector benaderen, uitleggen waarom het soms traag gaat en dan weer ineens super snel moet gaan, mensen met bepaalde vragen, interesses en voorstellen naar de werking toe in contact brengen met de juiste persoon binnen BESA, de link met de Event Confederation, ... Kortom, een ambassadeurschap zoals ik het vroeger al zag dat ik nu mee op de kaart kan zetten. Ik kijk er echt naar uit om mee te bouwen aan de verderzetting van de organisatie!

Heb je nog vragen, wens je een afspraak of een videocall om kennis te maken, te antwoorden op jouw vragen en te luisteren naar je verwachtingen, aarzel niet om haar te contacteren via +32 (0)499 99 93 47 of ilse@b-esa.be.

Ander nieuws

image
Brusselse Evenementgarantie: deadline 31/05

24 mei, 2022

Een reminder voor onze Brusselse eventbedrijven: de deadline om een dossier...
image
Betalingstermijn voor freelancers aangescherpt

18 mei, 2022

Freelancers hebben net als KMO’s vaak te lijden onder te lange betalingst...
image
Het Globalisatiemechanisme 2021

16 mei, 2022

Ondernemingen in Vlaanderen met een grote omzetdaling in 2021 ten gevolge v...
image
Onze nieuwsbrief 05/22 is er!

16 mei, 2022

Heb je onze nieuwsbrief van mei niet in je mailbox gekregen? Lees hem dan h...
image
Freelancersbevraging: de resultaten

11 mei, 2022

De BESA Freelancerswerkgroep wilde weten in welke mate de tarieven van onze...
image
Legal Freaks: juridische partner voor BESA Freelancers

10 mei, 2022

Als freelancer heb je heel wat ballen in de lucht te houden: klanten zoeken...
image
Personeelsverloop in de cultuur- en eventsector piekt tijdens corona

9 mei, 2022

In 2020 veranderde 7,4% van alle werkenden van job. De verplicht gesloten c...
image
Heb jij een #werkplekvrij voor Oekraïeners?

8 mei, 2022

Oekraïense vluchtelingen kunnen vanaf dag één dat ze in België aankomen...