Meet The Members op 25/01 bij WICREATIONS: “WImpressed!”

Onze eerste Meet the Members van 2024 zit er alweer op. Met een stand van zaken over de sector en een interessante rondleiding bij WICREATIONS werd het een groot succes. Dank je wel voor deze fijne en inspirerende avond onder collega’s!

Voor de eerste Meet the Members van 2024 zakten meer dan 50 enthousiaste leden af naar Heist op den Berg, waar we zeer hartelijk werden ontvangen bij BESA Golden Member WICREATIONS. Het bedrijf is een wereldspeler op het gebied van automatisatie en stage motion technologie, en mag grote namen als Rammstein, Beyonce en Ed Sheeran tot haar klanten rekenen, maar ook grote projecten zoals de Olympische Spelen in Parijs volgende zomer of Eurovision.

Met onze Meet The Members avonden willen we bij BESA atijd het nuttige aan het aangename koppelen. We zorgen dus ook steeds voor een of meer interessante sprekers die ons meer inzicht kunnen geven in een topic dat voor de toeleveranciers in de sector belangrijk is. Dat was deze avond niet anders.

We kregen eerst een korte uiteenzetting van nieuwe confederation manager Christine Merckx over wat de Event Confederation voor onze sector betekent en waar die naartoe wil. Daarna gaf Valerie Devos van Deloitte een stand van zaken in het dossier van het paritair comité, waar nu wordt gekeken naar een mogelijke uitbreiding van het PC304. En natuurlijk kreeg ook onze sympathieke gastheer Hans Willems het woord om ons mee te nemen in het creatieve out-of-the-box verhaal van WICREATIONS.

Na het formele gedeelte was er tijd voor een hapje en een drankje, en natuurlijk ook een rondleiding door het bedrijf. In verschillende groepjes mochten we een kijkje nemen in de veschillende afdelingen, met als hoogtepunt de grote hal met o.a. geautomatiseerde rijdende stage elementen voor een nieuw theater in Nederland, onderdelen van de stage van de Ed Sheeran Mathematics Tour, rekken vol “moteurs” en de draaischijf waarop Pommelien Thijs de avond ervoor tijdens de Mia’s nog grote sier maakte.

Wil je er de volgende keer ook graag bij zijn? Dit najaar plannen we een nieuwe editie, dit keer bij BESA Golden Member beMatrix in Roeselare. Zet 14 november alvast in je agenda en hou onze communicatiekanalen in de gaten voor meer info!