Manager Event Confederation gezocht!

De Event Confederation is op zoek naar een Manager Event Confederation (m/v/x) die alles op rolletjes kan laten lopen. Ben jij die energieke duivel-doet-al die we nodig hebben? Solliciteer dan meteen!

De Event Confederation verenigt federaties (waaronder ook BESA) en organisaties actief in de Belgische evenementensector. Zo staat de Event Confederation in voor de creatie van één overkoepelende federatie voor de Belgische evenementensector om de gemeenschappelijke belangen van haar ledenfederaties te verdedigen. Het doel is om een breder draagvlak te creëren en te kunnen wegen op het beleid in functie van een significante vertegenwoordiging op politiek, sociaal en economisch vlak.

Haar missie is het fungeren als brug tussen de ondernemer, actief in de evenementensector enerzijds en anderzijds de overheid en academische wereld. Concreet focust de Event Confederation op een aantal actiedomeinen, zoals o.m. het oprichten van een specifiek paritair comité voor de sector, werken aan een beleid voor Maatschappelijk Verantwoord (Event-) Ondernemen, accelereren van digitale innovatie en technologie en tenslotte ook het opzetten van een gedegen interne en externe communicatie.

Om haar doelen te kunnen realiseren is de Event Confederation op zoek naar een Manager Event Confederation (m/v/x).

Ben je een ervaren manager die flexibel is en regelmatig nieuwe uitdagingen nodig heeft? Ben jij de gedreven persoon die we zoeken? Stuur dan voor  15 april je sollicitatiebrief en CV naar Vinciane Morel: vinciane@event-confederation.be.

Je vindt de volledige vacature hier: https://event-confederation.be/bestuur/vacatures/.

Photo by Sonya Taraban from Pexels