Lights for Live op 14 februari: allen daarheen!

Reserveer een virtueel zitje aan twee euro per stuk in het Sportpaleis ten voordele van de livemuzieksector. Heel veel kleintjes maken één groot. De opbrengst gaat integraal naar LIVE2020, het solidariteitsfonds van de livemuzieksector beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Het coronavirus houdt ons nu al bijna 11 maanden gegijzeld. De hoop is echter groot dat met de aangekondigde vaccins en sneltesten het tij snel gaat keren. Ook voor de livemuzieksector. Maar tot het zover is, blijft deze crisis voor duizenden artiesten, freelancers, roadies, tourmanagers, licht- en geluidstechnici een harde financiële noot om te kraken. Om hen te steunen organiseert Sportpaleis Group  Lights for Live, ten voordele van het solidariteitsfonds LIVE2020.

Lights for Live wil het Sportpaleis uitverkopen. Op een virtuele manier weliswaar, want samenkomen om te genieten van muziek is voorlopig nog niet mogelijk.

Hoe dan wel?

Iedereen met een hart voor livemuziek kan voor twee euro een virtueel zitje kopen in het Sportpaleis. Op elk verkocht zitje in het Sportpaleis zal op 14 februari een lichtje branden. Alle lichtjes samen vormen uiteindelijk één grote sterke lichtbundel, een teken van solidariteit met de livemuzieksector want de opbrengst gaat integraal naar LIVE2020.

Jij bent er toch ook bij? Reserveer alvast je virtueel zitje op: https://www.teleticketservice.com/nl/event/lights-for-live-2021-c311b908