Legal Freaks: juridische partner voor BESA Freelancers

Legal Freaks: juridische partner voor BESA Freelancers

dinsdag 10 mei 2022

Als freelancer heb je heel wat ballen in de lucht te houden: klanten zoeken, offertes en facturen maken, betalingen opvolgen, verzekeringen afsluiten,… Alsof dat nog niet genoeg is moet je je óók nog over legal buigen. Het ontbreekt je niet enkel aan tijd, je hebt ook helemaal geen kaas gegeten van legal. Tegelijk besef je wel dat je íets moet doen om jezelf in te dekken en extra kosten te vermijden…. Precies om die reden zocht en vond BESA een juridische partner die jullie hierbij kan helpen. In deze post lees je alles over onze samenwerking en wat Legal Freaks voor jou kan betekenen.

Legal Freaks to the rescue!

Legal Freaks is een juridisch advieskantoor voor freelancers. Het is hun missie om jou als ondernemer te empoweren met juridisch advies zodat jij met meer vertrouwen kan ondernemen. Legal Freaks geeft niet gewoon juridisch advies, zij willen jou ook de juridische inzichten brengen die je nodig hebt. Begrijpbaar, praktisch en hands-on juridisch advies is dan ook hun handelsmerk.

De komende maanden zal je kunnen kennis maken met Freekje en de Legal Freaks aanpak want zij voorziet regelmatig artikels rond een juridisch topic. Bovendien geniet je als BESA-lid ook van een mooie korting.

Copyright: Stilet Vormgeving 2015 (Stilet Vormgeving 2015 (Photographer) - [None]

Hoe kan Legal Freaks jou helpen?

Je kan in de webshop terecht voor een aantal juridische documenten en contracten zoals bijvoorbeeld: een zelfstandige dienstverleningsovereenkomst die je kan gebruiken wanneer je als freelancer in onderaanneming werkt voor een klant.

Legal Freaks voorziet altijd een toelichting bij deze modeldocumenten om jou te helpen om het document te personaliseren een aan te passen aan jouw werkwijze. Toch nog hulp nodig? Dan kan je ook via de webshop een uurtje advies bijboeken. Julie gaan dan samen door het document en passen aan waar nodig.

Uiteraard kan je ook bij Legal Freaks terecht voor het nalezen of op maat opstellen van juridische documenten (zoals bijvoorbeeld contracten) of voor juridisch advies rond samenwerkingen, betaalvoorwaarden, opstart van een vennootschap, enz. …

Kortom: voor alle juridische vragen die je zou hebben als freelancer kan je bij Legal Freaks terecht.

Ledenvoordeel

Als BESA-lid geniet je ook nog eens van een mooie korting bij Legal Freaks. Je ontvangt 10% korting bij aankoop van templates via de webshop. Het aanbod aan templates via de webshop wordt de komende maanden ook verder uitgebreid. Ook voor Franstalige of anderstalige templates kan je bij Legal Freaks terecht, ook al staan die momenteel nog niet op de webshop. Daar wordt aan gewerkt.

Bovendien heb je als BESA-lid ook recht op een gratis eerste adviesgesprek in de online meeting room. BESA bezorgt jou de link en je plant zelf je afspraak in de Legal Freaks agenda.

Stuur een mailtje naar petra@b-esa.be om de speciale BESA kortingscode te ontvangen die je kan gebruiken voor aankoop in de webshop en de link waarmee je een afspraak kan inplannen.

Ander nieuws

image
WICREATIONS wint de TPi Green Award

27 maart, 2024

WICREATIONS won de Green Award op het jaarlijkse industriefeest van TPi, he...
image
Veiligheid van springkastelen en andere opblaasbare structuren

27 maart, 2024

Er worden meer en meer events georganiseerd waarbij opblaasbare structuren ...
image
Het Federal Learning Account

26 maart, 2024

Op 1 april 2024 wordt de Federal Learning Account (FLA) ingevoerd, een onli...
image
Geen plek voor pesten, intimidatie of discriminatie: 10 principes voor een veilige en inclusieve werkomgeving

21 maart, 2024

21 maart staat wereldwijd in het teken van verdraagzaamheid en de strijd te...
image
Opleiding BA4+BA5-Elektrische risico’s voor Event Suppliers: LAST CALL!

20 maart, 2024

Wil je nog graag je attest BA4+BA5 halen om veilig te kunnen werken in de b...
image
Nieuwe CAO rond versoepeling arbeidsduur voor PC 126 getekend

18 maart, 2024

Dat er een nieuwe CAO voor PC126 aan kwam wisten we al. Daarin wordt een ve...
image
Grondlegger van cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

18 maart, 2024

Frans Bevers, de grondlegger van het alomgekende cateringbedrijf Bevers & B...
image
Event Confederation Academy: een schat aan informatie voor en over de eventsector

17 maart, 2024

Eén van de doelstellingen van de Event Confederation is het voorzien van k...