Laatste kans om in te schrijven voor de Experience New Year’s Drink – 07/02

De eventsector kan terugblikken op een succesvol najaar 2022. In dit nieuwe jaar hopen we natuurlijk om deze lijn te kunnen doortrekken! Door de vele drukke momenten is het er nog niet van gekomen om even de voet van het gaspedaal te halen en van gedachten te wisselen met co(ncu)llega’s. Daar brengt onze mediapartner Experience Magazine op dinsdag 7 februari verandering in.

In samenwerking met de Event Confederation nodigt Experience Magazine alle collega’s uit de eventsector uit voor hun Experience New Year’s Drink.

Op 7/02 ben je vanaf 17u45 welkom in DOCK3, het polyvalente eventcenter in een voormalige loods van de Antwerpse haven, vlak bij de afrit van de Antwerpse ring. Daar kunnen we in een ontspannen sfeer terugblikken op het voorbije jaar, en ideeën uitwisselen over de uitdagingen voor het nieuwe jaar.

Dit event perfect is te combineren met ECHO23, het congres van Event Confederation dat diezelfde dag ook in Antwerpen plaatsvindt.

De toegang tot de Experience New Year’s Drink is gratis, maar er wordt wel gevraagd om vooraf te registreren via deze link, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!