Koop nu je ticket voor Echo24 en krijg een deel van je ticket terugbetaald!

Koop nu je ticket voor Echo24 en krijg een deel van je ticket terugbetaald!

zondag 19 november 2023

De editie van 2023 was een daverend succes. We hopen je dus terug te zien op Echo24, de jaarlijkse conferentie van de Event Confederation voor de Belgische event professionals, op 6 februari 2024. BESA-leden krijgen bovendien een mooie korting.

De eerste editie van Echo23, de jaarlijkse conferentie van de Event Confederation voor de Belgische eventrofessionals, was helemaal uitverkocht. Daarom organiseert de Event Confederation op dinsdag 6 februari 2024 graag een volgende editie.

We verwachten net als vorig jaar afgevaardigden uit alle hoeken van onze industrie - leveranciers, organisatoren, bureaus, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land - om te netwerken en van elkaar te leren. Dat waren belangrijke redenen om deel te nemen aan de editie 2023, en ze scoorden nadien ook hoog in het tevredenheidsonderzoek.

Er wordt dus rekening gehouden met jullie feedback: de Event Confederation streeft naar dezelfde bruisende sfeer en energie plus nieuwe perspectieven op thema's die van groot belang zijn voor onze branche, met break-out sessies en uitstekende sprekers. Dit jaar worden er ook internationale sprekers in de line-up aangekondigd.

Net als in 2023 is er gekozen voor een locatie die de visie van de Event Confederation ondersteunt. Echo24 vindt plaats in Hi-Site! in Grimbergen, een voormalige koffiebranderij die onlangs is getransformeerd tot een multifunctionele, duurzame en inclusieve ruimte waar productieve, creatieve en recreatieve activiteiten samenkomen. Een must see!

Echo24 is dus de place to be voor iedereen die gepassioneerd is door de event, live & entertainment industrie en die graag een betekenisvolle rol wil spelen in de toekomst van onze sector. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven via www.echo24.be!

Early bird tickets kosten 245 EUR + BTW voor de leden van de federaties die zijn aangesloten bij de Event Confederation en 295 EUR + BTW voor niet-leden.

En omdat we bij BESA vinden dat zoveel mogelijk toeleveranciers mee moeten kunnen nadenken over de toekomst van onze sector, betalen we je, als lid van BESA, graag 50 EUR van de prijs van je ticket terug. We storten het bedrag na betaling terug op je rekening.

We hopen jullie dus in groten getale te zien tijdens Echo24. Het wordt een inspirerende dag met kwalitatieve sessies, netwerken met collega's, uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar.

Praktische info & inschrijven: www.echo24.be

Ander nieuws

image
WILM survey: welbevinden van vrouwen in de live muziekindustrie

4 december, 2023

Vrouwen in technische beroepen zijn ook in de eventsector een minderheid. W...
image
Nieuwe regeling voor jaarlijkse vakantie in 2024: overdracht van niet-opgenomen verlofdagen

29 november, 2023

Op dit moment geldt dat als een werknemer tijdens zijn vakantie ziek wordt,...
image
Koop nu je ticket voor Echo24 en geniet van de vroegboekkorting!

28 november, 2023

Schrijf je nu in voor Echo24, het event van de Event Confederation op 6 feb...
image
Walkies4Events Workshop Radiocommunicatie - 14 & 15/12

28 november, 2023

Wat kan je doen met radiocommunicatie en hoe gebruik je die walkie op de go...
image
Onderzoek: Inclusie in de context van muziekfestivals en events

22 november, 2023

5% ofwel meer dan een half miljoen van de Belgische bevolking vormt een onz...
image
Koop nu je ticket voor Echo24 en krijg een deel van je ticket terugbetaald!

19 november, 2023

De editie van 2023 was een daverend succes. We hopen je dus terug te zien o...
image
Memorandum voor een florerende eventsector

18 november, 2023

De verkiezingen van 2024 zijn niet meer zo veraf. Daarom hebben we samen me...
image
De Sint komt belastingvrij

17 november, 2023

Binnenkort is het weer geschenkentijd! Maar een geschenk is niet altijd een...