Kom naar Echo22 en krijg een deel van je ticket terugbetaald door BESA

Het programma van Echo22 is gekend! Alles wat belangrijk is voor de toekomst van sector komt aan bod: duurzaamheid, innovatie, human capital en natuurlijk het hot topic van het moment: energie. We willen zoveel mogelijk leveranciers mee rond de tafel en betalen dus graag een deel van jouw ticket terug.

Als er één ding is dat de coronacrisis en nu de energiecrisis ons leren, dan is het dat we ons als sector moeten wapenen voor de toekomst. Dat betekent dat we ook moeten nadenken over waar we met onze sector naartoe willen. Dat is precies wat we samen met jullie willen doen op Echo22.

Het programma van het eerste jaarlijkse event van de Event Confederation ziet er veelbelovend uit! Na een interessante keynote door Hans Bourlon, CEO van Studio 100, kan je kiezen uit drie tracks met verschillende sprekers over thema’s die belangrijk zijn voor de toekomst van de event industrie: innovatie, duurzaamheid en menselijk kapitaal. Het event wordt overigens aan elkaar gepraat door onze eigen Virginie Claes.

We vinden het erg belangrijk om hier als leveranciers mee over na te denken omdat het drie thema’s zijn waar we als toeleveranciers van de eventsector ook zelf de impact van voelen en waar we dus ook graag een eigen zeg in hebben. Daarom betalen we je, als lid van BESA, graag 50 EUR van de prijs van je ticket terug.

We hopen jullie dus in groten getale te zien tijdens Echo22. Het wordt een inspirerende dag met kwalitatieve  sessies, netwerken met collega's, uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar.

Klik hier om je in te schrijven!