Het programma van Echo23 is compleet!

Het programma van Echo23, het jaarlijkse event van de Event Confederation op 07/02 in Antwerpen, is helemaal af. En met drie hot topics van het moment als thema’s ziet het er bijzonder goed uit! Je kan je nog tot 27 januari inschrijven.

Het doet ons bijzonder veel plezier om het volledige programma van Echo23 bekend te kunnen maken. We werken met drie tracks rond thema’s die van groot belang zijn voor de toekomst van onze sector:  duurzaamheid, innovatie en menselijk kapitaal. Tijdens Echo23 verkennen talrijke sprekers uit binnen- en buitenland samen met ons deze thema’s vanuit verschillende perspectieven en delen bruikbare strategieën over hoe ze aan te pakken. Zo kunnen we met Echo23 een positieve impact creëren die nog lange tijd doorwerkt in onze sector.

Klik hier voor het  volledige programma.

Het evenement – dat elk jaar zal worden georganiseerd – biedt je de perfecte gelegenheid om samen met eventcollega’s uit alle hoeken van onze industrie – leveranciers, organisatoren, agentschappen, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land – geïnspireerd te worden door de kwalitatieve keynotes, te netwerken, ideeën en ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

Echo23 is dus de place to be voor iedereen die gepassioneerd is door de event, live & entertainment industrie en die graag een betekenisvolle rol wil spelen in de toekomst van onze sector.

Vergeet je dus zeker niet in te schrijven via www.echo23.be! De registraties worden afgesloten op 27 januari. Ook goed om weten: als BESA-lid krijg je zomaar eventjes 50 EUR terugbetaald op de prijs van je ticket!

Praktische info & inschrijven: www.echo23.be