Het BESA Wintermagazine is uit!

Naast de digitale nieuwsbrieven die je voordien al kreeg, willen we nu ook op papier in je brievenbus zitten. Je hebt dus ondertussen hopelijk ons allereerste papieren magazine in handen gekregen.

Met onze nieuwsbrieven, newsflashes en social media kanalen willen we jou en je collega’s op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de dossiers waar wij binnen onze federatie mee bezig zijn. In ons papieren Wintermagazine halen we een aantal concrete dossiers aan. Er ligt nog veel werk op de plank maar gelukkig moeten we niet alles alleen doen. Een heleboel heikele dossiers die voor de brede eventsector belangrijk zijn pakken we gezamenlijk aan met de andere eventfederaties, onder het adagio “Samen zijn we sterker”.

Het afgelopen jaar bleek uiteindelijk geen slecht jaar voor onze sector. Corona lijkt wel een eeuwigheid geleden en eens de sector terug opgestart bleek het voor de meesten onder ons een rollercoaster. Toch is het opletten geblazen, want de coronacrisis ging ondertussen over in de energiecrisis. Het is dus nog afwachten wat 2023 voor onze sector zal brengen. We hebben er evenwel goede hoop op dat we desondanks het ergste achter de rug hebben.

We wensen jou en je collega’s dan ook een mooi 2023 toe, met even mooie projecten die ons allemaal kunnen inspireren. Zoals Helen Keller het zo positief wist te formuleren: “Keep your face to the sunshine and you cannot see a shadow”.

Heb jij het BESA Wintermagazine niet in je bus gekregen? Geef een seintje aan Petra (petra@b-esa.be) en we sturen je met veel plezier een exemplaar.

Photo by Alex Padurariu on Unsplash