Gratis naar het Autosalon met BESA – 20/01

Het Autosalon in januari is een vaste waarde in het Belgische eventlandschap. Een perfecte combo met onze nieuwjaarsreceptie, vonden wij. Daarom geven we je als nieuwjaarscadeautje na onze nieuwjaarsdrink gratis tickets voor de nocturne van 20/01!

De Brussels Motor Show – van 14 tot 22 januari 2023 in Brussels Expo op de Heizel – viert dit jaar zijn 100ste verjaardag. Auto's, lichte bedrijfsvoertuigen, tweewielers (met en zonder motor) en sport- en racewagens … ze zijn allemaal van de partij. Volgens organisator Febiac zal meer dan 90% van de Belgische automarkt vertegenwoordigd zijn en daarmee is het in deze crisistijden één van de succesvolste autosalons van Europa. Als nieuwjaarscadeautje kan je aansluitend op onze nieuwjaarsdrink op vrijdag 20 januari gratis een bezoekje brengen aan het salon.

Onze nieuwjaarsreceptie zelf vindt plaats in de iconische Cinédoc-zaal van Brussels Expo. We beginnen de feestelijke avond al om 16u00 met een Bijzondere Algemene Vergadering waarop de nieuwe Raad van Bestuur wordt verkozen, gevolgd door de nieuwjaarsdrink en het bezoek aan het Autosalon.

Alle BESA leden die aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie ontvangen 2 gratis tickets voor de nocturne van het Autosalon diezelfde avond. Wil je graag extra tickets, dan kan je die krijgen via de BESA webshop aan de speciale BESA ticketprijs van 10 EUR in plaats van 15 EUR.

Vergeet je zeker niet voor 18/01 in te schrijven! Dat kan via deze link: https://shop.b-esa.be/nl/product-categorie/tickets/

Praktische details

Vrijdag 20 januari 2023 van 15u30 tot 22u00

  • 15u30: Ontvangst
  • 16u00: Bijzondere Algemene Vergadering
  • 17u00: Start BESA Nieuwjaarsreceptie
  • 19u00: Gratis bezoek Autosalon (nocturne)
  • 22u00: Einde nocturne Autosalon

Place to be: Brussels Expo – zaal Cinedoc (in het administratief gebouw/Paleis 2 naast het Eeuwfeestpaleis/Paleis 5), Belgiëplein 1, 1020 Brussel