Gelukkige 20ste verjaardag, OneTec!

Twee jaar corona gooiden roet in het eten, maar deze maand kon BESA member OneTec dan toch eindelijk zijn twintigste verjaardag vieren! Het werd een fijn feest vol met de leukste eventtechnologie waar het bedrijf gekend voor is.

Het bedrijf nodigde een pak schoon eventvolk uit voor een spetterende immersive experience waarin de gasten zelf aan de slag konden met alle leuke snufjes die OneTec te bieden heeft, zoals de SuperSelfie, de 360 Experience of de Studio-from-the-sky met een green key op de grond.

Toen CEO Pascal Duquesne het bedrijf in 2000 oprichtte, was dat nochthans niet als een eventbedrijf maar als software ontwikkelaar. Het was pas in 2002 dat resoluut de weg van de eventsector werd ingeslagen, na een sucesvolle uitrol voor een groot medisch congres. De rest is geschiedenis. Twintig jaar geschiedenis!

Met de overname van Cerix (short term IT verhuur), AIM (votingsystemen), Whos-in (ticketing en access control), Getyoo (interactieve diensten voor bezoekers van beurzen) en het samengaan in 2020 met Eventattitude (eventfotografie) en Bebotics (activaties) groeide OneTec uit tot een belangrijke speler in de Belgische event scene.

Nu live events weer helemaal terug zijn, ziet de toekomst er mooi uit voor OneTec. Het bedrijf gooit immers hoge ogen met haar creatieve en tailormade high-end IT oplossingen voor communicatie, registratie, badging, ticketing, access control en tracking van bezoekers. En behalve technologische spitsvondigheid draagt OneTec ook flexibiliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Dat wordt duidelijk gesmaakt.

Meer info: https://www.onetec.eu/NL/