Event Safety Day: dé dag in het teken van safety op events – 28/03

Crowd safety, voedselveiligheid, drones, … het zijn maar enkele van de thema’s die aan bod komen tijdens de Event Safety Day op 28 maart in de Stadsschouwburg Antwerpen, dé dag in het teken van safety op events.

Veiligheid op evenementen is een complexe materie die aan allerlei regels, normen en wetgevingen dient te beantwoorden. Stuk voor stuk dynamische factoren die voortdurend evolueren. Niet altijd even simpel om up to date te blijven.

Daarom organiseert BESA member ToB-Seen, in samenwerking met be•at een  symposium om het onderwerp "veiligheid op evenementen" voor iedereen bespreekbaar en helder te maken. Bedoeling is om er een dag van te maken waarop men écht kan bijleren over het reilen en het zeilen van veiligheid op events.

​Event Safety Day richt zich naar iedereen die bij de eventsector betrokken is. Het event wil niet alleen iedereen samen brengen maar ook een platform creëren voor een duidelijk werkkader inzake veiligheid op evenementen.

Maak jij deel uit van een eventbureau, eventorganisatie, (live) tv producties, stadsbesturen, hulpdiensten (brandweer, politie, dienst noodplanning), overheidsdiensten, preventiediensten van bedrijven, eventleveranciers, …? Dan kan Event Safety Day heel wat nieuwe inzichten bieden. Experten uit binnen- en buitenland geven er professionele toelichting over specifieke veiligheidsthema’s op basis van de geldende regelgeving en eigen ervaringen. Bekijk dus zeker het programma!

Meer info vind je op https://www.eventsafetyday.be/.

Praktische info

Photo by Headway on Unsplash