Event Confederation Academy: een schat aan informatie voor en over de eventsector

Eén van de doelstellingen van de Event Confederation is het voorzien van kennis en data voor en over de eventsector. Die werd nu gebundeld op de Academy-pagina op hun website. Je vindt er een schat aan informatie!

Als koepelfederatie zet de Event Confederation graag in op kennis- en talentontwikkeling. Meteen de reden voor de organisatie van het jaarlijks congres Echo, dat dit jaar aan zijn tweede edite toe was. Maar de Event Confederation wil meer doen dan dat. Zij willen ook voor de sector relevante opleidingen en onderzoeken in de kijker zetten. Dat kunnen we als BESA alleen maar toejuichen!

Neem daarom zeker een kijkje op de nieuwe Academy-pagina op de website van de Event Confederation. Je vindt er een overzicht van interessante (te herbekijken) livestreams over verschillende topics die relevant zijn voor de sector, zoals duurzaamheid, innovatie, veiligheid, enz. … maar ook de resultaten van het sectoronderzoek (waar jullie hopelijk ook allemaal aan hebben deelgenomen) en andere onderzoeken die interessant zijn voor onze sector.

Je vindt het overzicht hier: https://event-confederation.be/academy/

Photo by нυвιѕ тανєяη on Unsplash

.