Een kijkje achter de schermen bij WICREATIONS tijdens de BESA nieuwjaarsdrink

Op 25 januari nodigen we opnieuw iedereen uit voor een interessante kijk achter de schermen bij één van onze leden. Deze keer zijn we te gast bij WICREATIONS in Heist-op-den-Berg, het bedrijf dat velen onder ons ook kennen van de rijdende tribunes in het Studio 100 Pop-Up Theater (waar we eerder ook al eens mochten komen kijken tijdens een BESA Backstage tour). Maar het bedrijf heeft veel meer pluimen op haar hoed!

WICREATIONS werd in 2005 opgericht door Hans Willems en wordt alom beschouwd als een wereldspeler op het vlak van stage motion technologie voor de global live entertainment sector. Tot hun klanten behoren de groten der aarde zoals daar zijn Beyoncé, The Rolling Stones, Rammstein, ABBA, Eurovision en Ed Sheeran.

In eigen land verzorgt WICREATIONS ondermeer de spectaculaire effecten voor de ZILLION Illuminati show in het sportpaleis en ook voor vele andere spektakels die daar doorgaan. Ook Tomorrowland is klant en verder is WICREATIONS dus ook bekend omwille van de 8 wereldberoemde rijdende tribunes voor musicals als 40-45 en de Red Starline in de pop up studio van STUDIO 100 in Puurs.

Naast de touring, music en festivalwereld verzorgt WICREATIONS ook structuren, constructies en motion effects voor grote sportevents zoals Olympische Spelen in Europa maar ook bijvoorbeeld in de Emiraten, pretparken, corporate events en TV producties zoals het Eurovisiesongfestival.

Een overzicht van hun portfolio vind je op https://www.wicreations.com/cases, maar je kan het ook allemaal zelf komen ontdekken tijdens onze BESA Nieuwjaarsreceptie & Meet The Members. Vergeet je dus zeker niet in te schrijven!

Meer info: