Echo24: het is bijna zover!

Echo24, het jaarlijkse event van de Event Confederation op 06/02 in Grimbergen, komt er met rasse schreden aan. Het programma ziet er alvast heel erg veelbelovend uit. En als BESA-lid krijg je bovendien nog een deel van je ticket terugbetaald.

Binnen twee weken is het weer zover en komt onze sector weer tesamen om na te denken en te reflecteren over thema’s die belangrijk zijn voor de sector. Het programma is opnieuw opgebouwd rond drie grote peilers: duurzaamheid, innovatie en human capital.

Talrijke sprekers uit binnen- én buitenland pakken samen met ons deze thema’s aan en reiken aan de hand van hun expertise en ervaringen interessante en bruikbare strategieën aan om zelf met deze drie thema’s aan de slag te gaan. En het zijn niet de minsten uit de internationale eventscene die hun opwachting maken in Grimbergen! Ook verschillende van onze leden hebben een plekje in de panelgesprekken die rond de drie hoofdthema’s worden georganiseerd. Neem een kijkje in het programma om te zien wat je allemaal kan verwachten.

Het evenement is opnieuw de perfecte gelegenheid om samen met eventcollega’s uit alle hoeken van onze industrie – leveranciers, organisatoren, agentschappen, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land – te netwerken, te debatteren, ideeën en ervaringen uit te wisselen en te leren van elkaar.

Echo24 is dus de place to be voor iedereen die gepassioneerd is door de event, live & entertainment industrie en die graag een betekenisvolle rol wil spelen in de toekomst van onze sector.

Vergeet je dus zeker niet in te schrijven via www.echo24.be als je dat nog niet hebt gedaan! En niet vergeten: als BESA-lid krijg je zomaar eventjes 50 EUR terugbetaald op de prijs van je ticket!

Praktische info & inschrijven: www.echo24.be