Echo22 wordt Echo23!

Echo22 wordt Echo23!

vrijdag 02 december 2022

De nieuwe datum voor Echo, het gloednieuwe jaarlijkse event van de Event Confederation voor de Belgische eventsector, is gekend. Zet alvast 7 februari 2023 in je agenda! We willen ook zoveel mogelijk leveranciers mee rond de tafel en betalen dus graag een deel van jouw ticket terug.

Het was geweldig om te zien dat onze sector de laatste maanden opnieuw volop aan de bak kon, zozeer zelfs dat de Event Confederation ervoor koos om Echo22 - de eerste editie van de jaarlijkse conferentie voor alle event professionals in België - uit te stellen naar een latere datum zodat meer van ons aanwezig konden zijn. Die datum is nu gekend!

Kom op dinsdag 7 februari 2023 naar Echo23, ons gloednieuw jaarlijks congres voor alle eventprofessionals in België die vooruit willen en de toekomst in eigen handen willen nemen.

Op 7 februari 2023 ben je van 09:00 tot 18:00 uur welkom in Vestar in Antwerpen, een ultramoderne en duurzame locatie, voor een inspirerende dag met meer dan 30 ongelooflijke sprekers over drie thema's die van groot belang zijn voor onze industrie: duurzaamheid, innovatie en menselijk kapitaal.

Je vindt de officiële uitnodiging voor Echo23 hier.

Let’s shape the future together

Het doel van Echo23 is om een positieve impact te creëren die nog lang zal nazinderen in onze branche. Als de verenigende kracht van onze sector in België wil de Event Confederation samen met jou de toekomst vormgeven. Echo23 biedt een unieke kans om aan te sluiten bij afgevaardigden uit alle hoeken van onze industrie - leveranciers, organisatoren, eventbureau’s, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land - voor een inspirerende dag met hoogwaardige keynotes, netwerken met collega's, het uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar. Zo werken we allemaal samen aan een sterkere eventsector in België.

Vinger aan de pols van verandering

Elke editie van Echo zal zich richten op thema's die van essentieel belang zijn voor onze industrie en haar toekomst. Voor Echo23 zijn dat de hot topics duurzaamheid, innovatie en menselijk kapitaal. Tal van sprekers uit binnen- en buitenland belichten deze thema's vanuit verschillende perspectieven en delen strategieën met jou om ze aan te pakken.

Bijna alle eerder aangekondigde sprekers en enkele nieuwe, waaronder Zuhal Demir (Vlaams minister van Toerisme) en Philippe Close (burgemeester van Brussel), komen aan het woord. Onze gasten spreken elk in hun moedertaal en er wordt FR/NL vertaling voorzien.

Ontdek alle sprekers op www.echo23.be.

Registreren

We vinden het erg belangrijk om als leveranciers mee na te denken over de thema’s van het event omdat het drie thema’s zijn waar we als toeleveranciers van de eventsector ook zelf de impact van voelen en waar we dus ook graag een eigen zeg in hebben. Daarom betalen we je, als lid van BESA, graag 50 EUR van de prijs van je ticket terug. We storten het bedrag na betaling terug op je rekening.

We hopen jullie dus in groten getale te zien tijdens Echo23. Het wordt een inspirerende dag met kwalitatieve sessies, netwerken met collega's, uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar.

Klik hier om je in te schrijven!

Had je al een ticket voor Echo22 gekocht? Dan blijft dat ticket ook geldig voor Echo23. Je krijgt binnenkort nog een mail met praktische info en de factuur. Kan je toch niet aanwezig zijn op 7 februari, stuur dan een mailtje naar stijn@event-confederation.be.

Ander nieuws

image
Een bedrijfswagen huren of leasen: wat is het verschil?

1 maart, 2024

Je wil als freelancer een bedrijfswagen leasen? Goed idee! Maar welke leasi...
image
Touring Business Handbook 2024: alles wat je moet weten als je op tour gaat

1 maart, 2024

Vorige week lanceerde IQ, het magazine voor de wereldwijde concert- en fest...
image
Opleiding BA4+BA5-Elektrische risico’s voor Event Suppliers

27 februari, 2024

Heb jij wel eens te maken met elektrische installaties op events? Dan heb j...
image
Inclusief ondernemerschap: benut de kracht van verschillen!

23 februari, 2024

In de globale wereld van vandaag is diversiteit en inclusie niet langer een...
image
Inspiratiegids “Zij aan Zij”

22 februari, 2024

Organiseer je een evenement? Ga dan aan de slag met wat vrouwen écht belan...
image
ShowTex viert 40 jaar vakmanschap in entertainmenttextiel

21 februari, 2024

Het Antwerpse ShowTex hoort zonder enige twijfel thuis in het rijtje Vlaams...
image
BESA Opleiding VOL-VCA voor event suppliers: LAST CALL!

21 februari, 2024

Wil je nog graag inschrijven voor onze VOL-VCA opleiding voor en door event...
image
Echo 24: het freelancerspanel

16 februari, 2024

Echo 24 was weer een fijne dag om te netwerken met collega’s en klanten, ...