Echo22 wordt Echo23!

Echo22 wordt Echo23!

vrijdag 02 december 2022

De nieuwe datum voor Echo, het gloednieuwe jaarlijkse event van de Event Confederation voor de Belgische eventsector, is gekend. Zet alvast 7 februari 2023 in je agenda! We willen ook zoveel mogelijk leveranciers mee rond de tafel en betalen dus graag een deel van jouw ticket terug.

Het was geweldig om te zien dat onze sector de laatste maanden opnieuw volop aan de bak kon, zozeer zelfs dat de Event Confederation ervoor koos om Echo22 - de eerste editie van de jaarlijkse conferentie voor alle event professionals in België - uit te stellen naar een latere datum zodat meer van ons aanwezig konden zijn. Die datum is nu gekend!

Kom op dinsdag 7 februari 2023 naar Echo23, ons gloednieuw jaarlijks congres voor alle eventprofessionals in België die vooruit willen en de toekomst in eigen handen willen nemen.

Op 7 februari 2023 ben je van 09:00 tot 18:00 uur welkom in Vestar in Antwerpen, een ultramoderne en duurzame locatie, voor een inspirerende dag met meer dan 30 ongelooflijke sprekers over drie thema's die van groot belang zijn voor onze industrie: duurzaamheid, innovatie en menselijk kapitaal.

Je vindt de officiële uitnodiging voor Echo23 hier.

Let’s shape the future together

Het doel van Echo23 is om een positieve impact te creëren die nog lang zal nazinderen in onze branche. Als de verenigende kracht van onze sector in België wil de Event Confederation samen met jou de toekomst vormgeven. Echo23 biedt een unieke kans om aan te sluiten bij afgevaardigden uit alle hoeken van onze industrie - leveranciers, organisatoren, eventbureau’s, werknemers en freelancers uit het noorden en zuiden van het land - voor een inspirerende dag met hoogwaardige keynotes, netwerken met collega's, het uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar. Zo werken we allemaal samen aan een sterkere eventsector in België.

Vinger aan de pols van verandering

Elke editie van Echo zal zich richten op thema's die van essentieel belang zijn voor onze industrie en haar toekomst. Voor Echo23 zijn dat de hot topics duurzaamheid, innovatie en menselijk kapitaal. Tal van sprekers uit binnen- en buitenland belichten deze thema's vanuit verschillende perspectieven en delen strategieën met jou om ze aan te pakken.

Bijna alle eerder aangekondigde sprekers en enkele nieuwe, waaronder Zuhal Demir (Vlaams minister van Toerisme) en Philippe Close (burgemeester van Brussel), komen aan het woord. Onze gasten spreken elk in hun moedertaal en er wordt FR/NL vertaling voorzien.

Ontdek alle sprekers op www.echo23.be.

Registreren

We vinden het erg belangrijk om als leveranciers mee na te denken over de thema’s van het event omdat het drie thema’s zijn waar we als toeleveranciers van de eventsector ook zelf de impact van voelen en waar we dus ook graag een eigen zeg in hebben. Daarom betalen we je, als lid van BESA, graag 50 EUR van de prijs van je ticket terug. We storten het bedrag na betaling terug op je rekening.

We hopen jullie dus in groten getale te zien tijdens Echo23. Het wordt een inspirerende dag met kwalitatieve sessies, netwerken met collega's, uitwisselen van ideeën en ervaringen, en leren van elkaar.

Klik hier om je in te schrijven!

Had je al een ticket voor Echo22 gekocht? Dan blijft dat ticket ook geldig voor Echo23. Je krijgt binnenkort nog een mail met praktische info en de factuur. Kan je toch niet aanwezig zijn op 7 februari, stuur dan een mailtje naar stijn@event-confederation.be.

Ander nieuws

image
Flanders Technology & Innovation

31 januari, 2023

Vorig najaar werd Flanders Technology & Innovation gelanceerd, een grootsch...
image
Nieuws uit de sector: Event Confederation Newsletter 3

30 januari, 2023

De nieuwsbrief van januari van de Event Confederation zorgt opnieuw voor in...
image
De Belgische event professional heeft er vertrouwen in

30 januari, 2023

46% van de organisatoren en toeleveranciers van evenementen in België scha...
image
Sector Lifetime Achievement Award voor Hedwig De Meyer van podiumbouwer Stageco

27 januari, 2023

Tijdens de uitreiking van de Music Industry Awards kreeg Hedwig De Meyer va...
image
Fris nu je VCA op in slechts één dag! - 09/02 en 28/02

26 januari, 2023

Had je een vol-VCA attest maar gaat dat ondertussen vervallen? Dan kan je j...
image
Opleiding Podium- en Eventtechnieken - Opendeurdag RITCS Brussel - 18/03

25 januari, 2023

Velen onder ons kennen het RITCS in Brussel als ‘de filmschool’ maar wi...
image
Waarom de BESA-zitjes in de werkgroep AREI belangrijk zijn

23 januari, 2023

Wist je dat BESA zetelt in de werkgroep AREI van de FOD Economie? In deze w...
image
Pearle, de Europese stem van de live industrie

19 januari, 2023

We praten momenteel met Pearle * - Live Performance Europe, de Europese Fed...