De mannen in de schaduw

Met haar boek “Les Hommes de l’Ombre” geeft fotografe Claire Allard een unieke inkijk in de coulissen van de event- en cultuurwereld. Je kan de tweede versie van het boek nu bestellen.

Je ziet ze niet, maar zonder het hard labeur van de vele technici, tentenbouwers, riggers, eventmanagers, roadies en ander helpende handen zijn er geen festivals, geen concerten, geen bedrijfsevenementen, geen teambuildings, geen wielerkoersen , … En dat hard labeur is letterlijk te nemen, want door de vele mensen die de afgelopen twee jaar onze sector hebben verlaten, is de werkdruk nog hoger geworden dan hij al was.

Met haar boek “Les hommes de l’ombre” brengt fotografe Claire Allard een ode aan die vele mannen en vrouwen die zich achter de schermen van de cultuur-en eventwereld te pletter werken. Het boek biedt een unieke kijk in de coulissen van al die fantastische producties, met bloedmooie foto’s, soms rauw maar wel realistisch en herkenbaar.

Na een eerste hardcoverversie van het boek is er nu een tweede softcoverversie die je kan bestellen via het formulier op de website van de fotografe.