BESA recruteert: stel je kandidaat voor het dagelijks bestuur!

Bij deze een warme oproep naar iedereen die zin heeft om mee de schouders te zetten onder een sterke federatie van toeleveranciers uit de eventsector: stel je kandidaat voor het dagelijks bestuur van BESA!

BESA streeft naar een federatie die alle categorieën van eventleveranciers vertegenwoordigt, van de freelancers tot de grote eventbedrijven, en eventbedrijven uit alle regio's van het land – Vlaanderen, Wallonië en Brussel – verenigt. Een federatie die bovendien open, divers en inclusief is, met oog voor wat leeft in onze maatschappij.

Het dagelijks bestuur van BESA wil een afspiegeling zijn van deze betrachting. We streven hierbij naar een goeie mix tussen mannen en vrouwen, Nederlandstaligen en Franstaligen, grote en kleine bedrijven, verschillende types van bedrijven. We willen immers representatief zijn voor àlle leveranciers uit de sector.

Misschien ben jij wel net de persoon die we nodig hebben! We zoeken immers een dynamische en enthousiaste teamspeler die een actieve rol wil spelen, mee wil beslissen over het reilen en zeilen binnen de sectorfederatie en mee richting wil geven. Wij zijn op zoek naar proactieve mensen met een passie voor events!

Als lid van van het dagelijks bestuur van BESA steek je energie in een project met maatschappelijke meerwaarde, ben je ambassadeur voor de toeleveranciers in de eventsector, zet je in op het collectief belang en maak je het reilen en zeilen van een beroepsfederatie van dichtbij mee.

Je werkt ook mee in één van onze werkgroepen of trekt die zelfs. We hebben zes werkgroepen waar we altijd geïnteresseerde trekkers voor kunnen gebruiken: corporate social responsibility, freelancers, communication, education/training courses, event security, safety and standards.

Je wordt er wel niet rijk van want het is volledig belangeloos en onbezoldigd. 🙂

Wil jij de stem van de freelancers, AV-bedrijven, people agencies, presentatoren, tentenbouwers, artiesten, rental companies, cateringbedrijven, venues en vele andere toeleveranciers binnen BESA zijn?
Wil jij je inzetten voor duurzamere evenementen?
Wil jij meewerken aan wetgeving die onze sector veiliger en professioneler maakt?
Wil jij mogelijks BESA vertegenwoordigen in de Event Confederation?

Kortom, wil je niet aan de zijlijn staan maar wil jij je, op vrijwillige basis, écht engageren voor onze sector? Dan ben jij de M/V/X die wij nodig hebben!

Interesse? Aarzel niet en stuur voor 31/08/2022 een mailtje naar info@b-esa.be.

Photo by Christina Morillo: https://www.pexels.com/photo/grayscale-photo-of-group-of-people-raises-hands-1181344/