BEA Awards 2023 – 15/11: ben je klaar voor een avond “among the stars”?

Op 15 november komt iedereen die iets betekent in de Belgische eventwereld naar Antwerpen afgezakt voor de BEA Awards, een avond “among the stars” waar de beste eventprojecten van het afgelopen jaar in de bloemetjes worden gezet.

19 projecten dingen in 4 categorieën – B2B, B2C, B2E en Institutional – naar een Belgian Event Award. De cases die in een eerste ronde werden weerhouden door de vakjury worden op 15 november finaal beoordeeld en de laureaten worden tijdens de awards ceremonie ‘s avonds bekendgemaakt.

Die awards ceremonie belooft weer een fijne avond te worden, met zoals gewoonlijk toffe showmomenten en gastronomie. Dat laatste zal zeker het geval zijn, want niet minder dan 10 eventcateraars geven er het beste van zichzelf met een heerlijk driegangendiner.

Dat  wordt meteen een extra award, want de beste cateraars worden ook op het podium gehaald. De gasten mogen immers stemmen over wat ze op hun bord krijgen. Speciaal is dat alle gasten een ander bord voorgezet krijgen zodat alle cateraars vertegenwoordigd zijn op alle tafels. We kijken er al naar uit!

Wil je er graag zelf bij zijn? Je kan je tickets voor deze speciale avond hier bestellen.

Voor meer details over de competitie en het uitgebreide reglement kan je terecht op www.bea-awards.eu.

Meer info:

  • 15 november 2023 vanaf 18u00
  • Avenue by Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
  • Wil je de live jurering bijwonen, dan kan je tussen 8u30 en 17u00 terecht in Kinepolis Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen
  • Tickets: https://bea-awards.eu/nl/