#backstageisback: kom in onze sector werken!

Event Confederation en haar federaties hebben een social media campagne uitgewerkt om de troeven van onze sector als werkgever extra in de verf te zetten. Je zal de komende weken tal van beelden zien verschijnen met een verwijzing naar onze jobpagina’s.

Zoals eerder aangekondigd werkten we de voorbije weken aan een campagne om onze sector terug op de kaart te zetten als werkgever en zo de talrijke vacatures terug in te vullen. De komende weken zal je dus op social media tal van herkenbare beelden zien verschijnen die ook telkens doorverwijzen naar onze jobpagina.

Het loont dus zeker de moeite om je vacatures te posten op onze jobpagina! Zo kan je maximaal profiteren van de campagne.

Die kan overigens enkel succesvol zijn als we er met z’n allen onze schouders onder zetten. Daarom deze oproep: deel de campagne! Zet je eigen vacatures in de kijker door de visuals te delen en te linken naar jouw website. De beelden en teksten van de campagne kan je hier downloaden. Kies één van de 16 verschillende visuals en een tekstje en post! Vergeet zeker de hashtag #backstageisback niet en ons te taggen! Je mag natuurlijk ook onze posts delen.

Veel succes met de campagne en hopelijk geraken jouw vacatures snel ingevuld.

#backstageisback #eventconfederation