B-Tonic Trendrapport 2023 ‘Wellbeing & Sustainability: duurzaam ondernemen is geen optie meer maar een must

Steeds meer bedrijven zijn van mening dat duurzaam ondernemen geen optie meer is maar een must. Het Trendrapport 2023 ‘Wellbeing & Sustainability’ van B-Tonic speelt helemaal in op dit momentum en toont bedrijven de weg naar een succesvolle en duurzame toekomst.

Het Trendrapport 2023 ‘Wellbeing & Sustainability’ van B-Tonic, partner van de Event Confederation, speelt helemaal in op dit momentum en toont bedrijven de weg naar een succesvolle en duurzame toekomst. Trendwatcher Herman Konings trekt die toekomst naar het heden aan de hand van enkele opvallende internationale tendensen.

In dit tweede trendrapport van B-Tonic wordt gefocust op vijf SDG’s die een grote impact hebben op het wellbeing van de medewerkers van bedrijven en organisaties. Een duurzaam welzijnsbeleid vormt immers de motor voor een grotere betrokkenheid tussen ondernemers, management en medewerkers. De mens centraal stellen is essentieel voor de duurzame gezondheid van economie, maatschappij en milieu. En dus ook voor het bedrijf of de organisatie.

Meer weten? Download hier het Trendrapport 2023 ‘Wellbeing & Sustainability’: https://www.b-tonic.be/trendrapport-2023/

B-Tonic helpt organisaties om het welzijn op het werk te verhogen. Ze doen dit door middel van advies, opleidingen en een hele set aan wetenschappelijk onderbouwde tests en scans. Dankzij een strategisch en duurzaam welzijnsbeleid verbeteren zij de mentale en fysieke gezondheid van ondernemers en hun medewerkers. Als strategische wellbeing partner werken ze zowel preventief als oplossingsgericht. Zo wordt welzijn de hefboom voor het verhogen van de motivatie, connectiviteit en ook de productiviteit van de medewerkers. Want een medewerker die gemotiveerd is en goed in zijn vel zit, duwt een onderneming automatisch mee richting succes.