Alternatief kerstplezier met “Christmas Fun“ van The Fun Group

Nu de energieprijzen de pan uitswingen zijn veel steden en gemeenten op zoek naar alternatieven voor de traditionele ijspiste. BESA member The Fun Group heeft daarom een aantal alternatieve kerstattracties gelanceerd.

Veel steden en gemeenten zoeken een alternatief voor de ijspiste die tijdens de kerstperiode traditioneel samen met de kerstmarkt opduikt op dorps- en marktpleinen overal ten lande. De hoge energieprijzen riskeren hen immers op te zadelen met een financiële kater omdat het onderhoud en koelen van dergelijke ijspistes veel energie vereisen. Die hoge energiekost is bovendien moeilijk te verantwoorden in tijden waarin het publiek zelf moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen.

Daarom stelt The Fungroup nu met Christmas Fun een reeks alternatieve kerstattracties voor die de traditionele ijspiste kunnen vervangen. Door de grote vraag naar attracties die niet dag en nacht energie vergen, bouwt The Fun Group tal van zomerattracties om naar winterse versies én brengen ze ook enkele nieuwe attracties uit. Wat dacht je van Christmas Climbing, de Santa Sky-Watch, of een rolschaatsbaan in kerstthema?

Met haar Christmas Fun aanbod wil The Fungroup een betaalbaar alternatief bieden aan de organisatoren van winterse evenementen om zo mee te zorgen voor die typische gezelligheid, warmte en fun die zo eigen zijn aan de eindejaarsperiode.

Meer info: https://fungroup.be/