Afspraak in Barcelona voor ISE2023

Afspraak in januari voor ISE2023, de toonaangevende AV- en systeemintegratiebeurs met vier dagen van inspirerende conferenties en showcases van innovatieve technologie. Ook onze sector komt er ruimschoots aan zijn trekken.

Van 31 januari tot 3 februari komen eventtech geeks aan hun trekken op deze wereldvermaarde expo voor AV oplossingen en systeemintegraties (Integrated Systems Europe, de naam zegt het al) waar de laatste snufjes qua eventtechnologie worden voorgesteld.

Met niet minder dan 892 exposanten is ISE2023 al 30% groter dan vorig jaar. Met namen als Absen, Adam Hall Group, Area Four, ARRI, Blackmagic Design, Barco, Christie, Crestron,  Elation Professional Europe, Equipson, Google, KNX, Lang, LG, Logitech, MA Lighting, Panasonic, Samsung, Shure, Sony en vele anderen belooft het een interessante editie te worden, met een schat aan nieuwe technologie en dat niet alleen voor de grote festivals en andere publieksevenementen. Je vindt er de nieuwste trends inzake motion tracking, videomapping, holografie, audio, rigging, enz. … Alles wat nodig is om van een evenement een wow beleving te maken.

De expo werkt met 7 technologieclusters waarvan Audio en Lighting & Staging (beide in Hal 7) voor onze sector misschien het meest relevant zijn, met Content Creation & Content Production en Digital Signage & DOOH (beide in Hal 6) als runner up. Een overzicht van alle clusters vind je hier: https://www.iseurope.org/technology-zones/

Registreren voor deze beurs kan je op de website https://www.iseurope.org/. Via onze partner Eventplanner is je ticket zelfs gratis.