Pieter Smit

Pieter Smit

Pieter Smit is de specialist in het vervoeren, opbouwen en technisch realiseren van theater, pop & rock, entertainment en sport evenementen in heel Europa.

Door deze verschillende kwaliteiten op een efficiënte wijze te combineren heeft Pieter Smit een unieke positie in de markt. 

Met onze jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot één van de meest gerenommeerde vervoersbedrijven in de entertainmentbranche in Europa..    

Onze dienstverlening kenmerkt zich door de kennis en betrokkenheid van onze medewerkers. Onze inspiciënten zijn niet alleen verantwoordelijk voor uw tour ‘on the road’ maar assisteren ook ‘on stage’ met het opbouwen en afbreken. Zij beschikken 24/7 over het beste materieel en komen zo altijd met een passende oplossing op uw vraag.

Wij bieden complete oplossingen voor Europese tours inclusief geconditioneerde opslag, assistentie en supervisie, container verhuur, luxe tourbussen, douane formaliteiten en internationale lucht- en zeevracht.

Wij nemen uw vertrouwen serieus en bewijzen dat elke dag opnieuw door heel Europa.

Wij nemen ook onze verantwoordelijkheid als het gaat om milieu. Onze voertuigen zijn daarom uitgerust met de schoonste motoren.


Pieter Smit

Contact Info

Pieter Smit

Oude Mechelsebaan 150

3200 - Aarschot

+32 16 53 52 82

www.pietersmit.com

info@pietersmit.com