Backline Event Security

Backline Event Security

Backline Evenementen Beveiliging is geen klassieke bewakingsonderneming.

Wij zijn een jong bedrijf (pas opgericht na de 2de wet Tobback op de persoonscontrole) en gespecialiseerd (ook enkel actief) in de bewaking op concerten, festivals, culturele-, sportieve- en bedrijfsevenementen.

Het bedrijf wordt geleid door Marc Van Meirhaeghe (commercieel en operationeel beleid), Nicole De Smet (medewerkersbeleid) en Yvan Maes (zaakvoerder).

Ons succes ligt in:

  • We zijn gegroeid vanuit het vrijwilligersconcept op muzikale evenementen: festivals en concerten. Onze medewerkers beschikken dus over een intrinsieke motivatie en gezonde interesse voor het soort opdrachten dat we aanvaarden.
  • Het aanpassen van onze dienstverlening aan de behoeften van de klant.
  • De motivatie en competenties van onze medewerkers zijn compatibel met het soort activiteiten: voor onze medewerkers is dit geen fulltime opdracht, doch een bijjob. Dit heeft als grote voordelen dat zij niet moeten aanwezig zijn, doch dit doen op vrije basis en bijgevolg over de nodige motivatie en competenties beschikken.
  • Een realistische aanvaarding van het aantal activiteiten en het aantal opdrachten per activiteit.
  • Onze ervaring in de muziekwereld en de verschillende behoeften van artiesten, hun management en hun publiek.
  • De aanwezigheid van de leidinggevenden op alle grote activiteiten, waardoor onmiddellijke feedback en bijsturing gegarandeerd wordt aan de klant.

Wij hebben een klantenportefeuille, die quasi niet gewijzigd is, sinds onze oprichting in 2002: Live Nation Belgium, Rock Werchter, Waregem Koerse, Vlaamse Opera, meerdere evenementenbureaus, gemeente- en stadsevenementen zoals Kookeet in Brugge, Vuurwerk Nationale Feestdag in Gent, …

Regelmatig worden we ook gevraagd door de grote bewakingsondernemingen om bij te staffen op evenementen, die aansluiten bij onze core-business.

 

Bewakingsonderneming. Vergunningsnummer Biza: 16.1074.07


Backline Event Security

Contact Info

Backline Event Security

Jules Destréelaan 25

9050 - Gentbrugge

+32 495 87 87 26

marc@backlinecvba.be