Flexfurn

Flexfurn

Flexfurn, uw partner voor klap- en stapelbaar meubilair voor professioneel gebruik voor horeca, events of office.

Met Flexfurn willen we onze klanten de beste producten blijven leveren en de meest geschikte dienstverlening blijven geven … en daarbovenop nog iets meer aanbieden!                  Wij willen u inspireren zodat u voor uw klanten magie kan creëren.

Bedrijfsprofiel

Flexfurn biedt momenteel werk aan ongeveer 45 personen. We beschikken over een meertalig verkoopteam van 10 medewerkers – met zowel een intern team als accountmanagers op het terrein, die allemaal samen garant staan voor een optimale klantenservice. In ons 8.000 m² grote magazijn is er plaats voor ongeveer 500.000 artikelen, zodat bestelde goederen snel kunnen worden geselecteerd of geleverd.

Onze missie

Flexfurn wil een meerwaarde bieden aan zijn klanten en ontwikkelt daarom oplossingsgerichte producten. Wij willen inspireren en magische momenten creëren. Onze producten en onze benadering onderscheiden ons van de concurrentie.

Bedrijfswaarden

Duurzaamheid/bestendigheid: Flexfurn wil een blijvende band opbouwen met zijn klanten. Dat is de reden waarom we kwalitatief hoogstaande producten maken en op de behoeften van onze doelmarkt inspelen.

Respect/band: we behandelen elkaar en onze klanten met respect.

Een trendsetter zijn: op basis van creativiteit en innovatie streven we ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen een esthetische, maar ook een praktische waarde hebben.


Flexfurn

Contact Info

Flexfurn

Essenschotstraat, 6210 Industriezone Ravenshout

3980 - Tessenderloo

+32 13 67 62 11

www.flexfurn.com/nl-be.aspx

info.online@flexfurn.com