TymNet

Event WiFi en zoveel meer.

Eén netwerk voor al uw operationele communicatie (staff-wifi, betaalsystemen, ticketing, camerabewaking, telecom, camerabewaking, emergency management…) via 4G, fiber of door beide te combineren.

Naast een betrouwbaar en stabiel netwerk, bieden wij een aantal diensten om uw interactiviteit te verhogen zowel tijdens als na het event, onsite en online. Laat uw bezoekers hun leukste foto’s en berichten delen en plaatst advertenties van uw sponsors en partners op onze social wall. Deel live-beelden van uw evenement op uw Facebookpagina of op uw corporate website om zo de twijfelaars alsnog naar uw evenement te krijgen.

Daarbij zijn wij ook vertrouwd met AV-netwerken en kunnen wij ook daar uw connectiviteit verhogen via de nieuwste technologieën waarmee u zonder latency, video, audio en lichtsignalen kunt streamen van en naar waar u wilt, zowel binnen als buiten het intern netwerk.

Met TymNet kunt u zorgeloos al uw on-going communicatie door één enkel netwerk laten vloeien zonder enige storingen. Het netwerk is steeds prioritair en zal u dus nooit in de steek laten.

Contact  +32(0)487 74 76 35     Gwendoline@tymnet.be