A.R.T.O. Caramobil

A.R.T.O. Caramobil

A.R.T.O. is een specialist op het gebied van rigging,  rope acces, riggers, techniekers en productie crew dit zowel voor de entertainment als industrie.  

Door al ruim meer dan 65 jaar actief te zijn in de entertainment sector kennen wij deze bijzonder goed hierdoor zijn wij dan ook een bepaalde richting in geslagen en dit met succes.

Voor wie  ?

Voor wat moet je bij A.R.T.O. zijn. Droge verhuur van materiaal en crew solutions dit wordt U allemaal aangeboden met zin voor professionaliteit en met een brede glimlach.

Wij stellen onze diensten open voor iedereen zowel de particulieren, VZW’s, zelfstandige, KMO, industrie, openbare instanties, enz… iedereen is welkom bij ons.

Onze Crew is professioneel en bruist van passie deze gaan samen met U tot het uiterste om Uw verlangens waar te maken.  Hebt U een productie en zoekt U een partner voor deze productie uit te voeren dan hebt u de juiste partner gevonden.  U handelt met de klant en wij verzorgen de hele productie en de technische kant van Uw verhaal.  

Iedereen welkom bij de verhuurdienst van A.R.T.O. 

De verhuurafdeling heeft een uitzonderlijk karakter wij investeren niet in lampen of speakers. Dit gamma laten wij over aan U en andere.  Wij kunnen U wel verder helpen met alle basis materialen zoals trussen, dimmers, licht tafels en randmateriaal, kabels, stroom verdeelkasten, takels, micro’s enz… .

Service & kwaliteit zijn zijn onze sterkste troeven bij A.R.T.O. wij verzeken U vakkundige aanpak en professionele crew.  Eén ieder die voor A.R.T.O. werkt heeft zijn/haar specialiteiten maar deze gaan geen uitdaging uit de weg en gaan voor een top service.

Awards

Rope Access IRATA level II

VOL-VCA

Hoogwerker licentie IPAF

Vorkheftrucks


A.R.T.O.  Caramobil

Contact Info

A.R.T.O. Caramobil

Oude Barreellei 32/4

2170 - Merksem

+32 489 623 981

www.arto-one.eu

info@arto-one.eu