Tailormate

Tailormate

A brand production company.

Als productiehuis leveren wij ‘tools and solutions’ om commerciële merken doeltreffend te promoten en te versterken. Wij verzorgen daarbij het hele traject, van ontwerp en productie tot logistieke uitvoering. Onze ontwerpers vertalen uw merkwaarden in strategische ontwerpen die door onze productieafdeling vertaald worden in beursstanden, POS, showrooms, displays, interieurinrichtingen enzovoort. Al onze activiteiten worden in-house uitgevoerd, zodat we u een geïntegreerde dienstverlening kunnen aanbieden van conceptuele, uitvoerende en logistieke oplossingen.

Expostanden

Tailormate ontwerpt, ontwikkelt en verhuurt expostanden voor nationale en internationale verkoopsbeurzen. Wij bieden u merkgerichte ontwerpen in overeenstemming met uw strategische doelstellingen en een dienstverlening van A tot Z inclusief beursvoorbereiding, veiligheidsplanning, opbouw en stockage.

Interieur & Winkelinrichting

Uw kantoor- of winkelinrichting is de meest uitdagende ontmoeting die u zal hebben met uw klanten. Ons team ontwikkelt shop-in-shops, showrooms en kantoorinrichtingen op maat van de behoeften van uw klanten.

Specials

Daag ons uit met uw gekste ideeën en wij maken ze tot werkelijkheid! We transformeren opleggers tot beursstanden, ontwikkelen meubelwagens in de vorm van uw producten en bouwen zelfs gehele schepen om tot concertpodia.


Tailormate

Contact Info

Tailormate

Steenhoevestraat 8

2800 - Mechelen

+32 15 28 52 40

www.tailormate.be

info@tailormate.be