Radarwerk

Radarwerk

Een goede crewplanning en sterke coaching zorgen voor betere crew.

Radarwerk is je full service crew partner. Radarwerk heeft een ruime expertise in crew op festivals en publieksevenementen.

Goede screening en planning in combinatie met een sterke coaching zorgen voor een betere crew. Wij halen meer uit onze crew, Radars genaamd. Je crew is de eerste link tussen je bezoeker en je organisatie, het is bijgevolg essentieel dat de Radars de juiste uitstraling en attitude hebben.

Wij faciliteren zowel volunteers, studenten als leidinggevenden. Wij screenen en plannen deze intern of werken met de crew van de organisator. Wij nemen alle crewzorgen uit je handen.

Je schakelt ons in voor een full service van je crewmanagement of voor welbepaalde faciliteiten voor je crew. Flexibiliteit en correcte communicatie staan bij ons voorop.

Crewmanagement: Wij beheren je crew van begin tot einde. Wij starten met een analyse van de crewbehoefte, geven operationele leiding en zorgen voor alle financiën en nazorg achteraf. Radarwerk heeft reeds evenementen van 10 tot 7000 crewleden gemanaged.

Student pools: Voor eventlocaties en toeleveranciers beheren en faciliteren wij hun studentenpool. De pool wordt uniek en op maat beheerd. Zo kan je steeds het perfecte personeel voorzien bij je product of dienst naar je klanten en gasten.

Volunteer & students: Onze roots liggen bij volunteers. Wij organiseren vrijwilligers- en studententeams op regelmatige en eenmalige basis voor alle soorten evenementen. Van barpersoneel op een corporate event, over parkingstewards tot een opkuisteam achteraf. Wij nemen hiermee alle crewzorgen uit handen.


Radarwerk

Contact Info

Radarwerk

Cogels-Osylei 88 bus 1

2600 - Berchem

+32 3 808 50 67

www.radarwerk.be

info@radarwerk.be