Postes vacants

Radio Technieker

“RADIO TECHNIEKER”
ASP Group is een technisch productiebedrijf en gevestigde speler in de evenementenbranche. Sinds 1989 hebben we een voortreffelijke reputatie bij onze klanten kunnen opbouwen voor het leveren van uitstekende klantenservice. 
De afdeling ASP Radio Rental is gespecialiseerd in het leveren en installeren van zenders, repeaters en voornamelijk walkie talkies voor festivals, concerten, sportmanifestaties en andere evenementen, in zowel binnen- als buitenland sinds 1992. Wij voorzien ook de juiste accessoires bij de toestellen zodat er in optimale omstandigheden gecommuniceerd kan worden.
De functie
Een levering of installatie “on the field” start met perfect onderhouden materiaal en een gestructureerde magazijnwerking. Het zal tot jouw verantwoordelijkheid behoren om het magazijn op orde te houden, toestellen te programmeren, sets klaar te maken voor vertrek en te controleren bij aankomst, …
Als technisch medewerker ben je mee verantwoordelijk voor de technische uitvoering van producties. Je staat, samen met je collega’s, o.a. in voor het plaatsen en aansluiten van zendersystemen, het leveren en ophalen van materiaal, het installeren en demonteren van zendapparatuur. 
Tijdens het event kan je ingezet worden om problemen op te lossen of voor het “on site” leveren van service zoals technische permanentie, …
 
Jouw profiel
In deze exclusieve niche kan je een unieke technische expertise uitbouwen, je volgt ontwikkelingen op de voet en bent steeds op de hoogte van de nieuwste technologieën.
Ook als je nog weinig ervaring hebt maar een passie voor het vak, krijg je de mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te volgen om zo je technische skills verder te ontwikkelen.
 

Flexibiliteit is jouw middle name; werken op avonden of in het weekend en last-minute veranderingen zijn geen uitzondering, deze hebben weinig invloed op jouw stressniveau.
Computers hebben weinig geheimen voor je, je leert snel werken met nieuwe programma’s.
Je beheert de Nederlandse taal en kan je vlot uitdrukken in het Engels.
Je bent communicatief, sociaal en een teamplayer, maar je kan ook zelfstandig opdrachten afronden.
Rijbewijs B is een must, C of CE zijn pluspunten.
Ons aanbod
Een veelzijdige job in een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien. Een brede waaier aan opleidingen helpen je hierbij.
Een ruim aanbod aan projecten in diverse sectoren van festivals, concerten en shows, tot bedrijfsevenementen, beurzen en congressen. Dit zowel nationaal als internationaal.
Neem zeker ook een kijkje op www.radiorental.be
Zin in een toffe werksfeer binnen een enthousiast team ?
Stuur zo snel mogelijk jouw cv naar vacatures@aspgroup.be !

En savoir plus...

Souhaitez-vous voir vos offres d'emploi apparaître sur cette page ?

Soumettre un poste vacantLes membres de BESA peuvent publier leurs offres d'emploi sur cette page GRATUITEMENT.
Les membres réguliers ont droit à 2 postes vacants simultanés. Les membres d'or ont droit à 6 postes vacants simultanés.